Hyggelig 6,6
basert på 191 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 191 anmeldelser
  • Renslighet 6,3
  • Fasiliteter 5,9
  • Beliggenhet 6,4
  • Romkomfort/standard 6,5
  • Service 7,3
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 5,9
Sorter etter

Scott fra USA
Forretningsreisende
Deluxe queen suite
Opphold på 4 netter i mars 2016
Convenient, Clean, East, Excellent Wi-Fi
The room was clean and I had no problems at all during my trip. As a plus, the internet was very fast (faster than the internet at much more expensive hotels), which is a big plus for business travelers.
Skrevet 31 mars 2016

Arnel fra USA
Par
Deluxe queen suite
Opphold på 2 netter i mars 2016
New mattress
Our room was fine, but the bed needed a new mattress. Housekeeping was aware of the problem, but seems nothing was ever done about it.
Skrevet 20 mars 2016

albert fra USA
Reiste alene
Deluxe queen suite
Opphold på 4 netter i februar 2016
00
It's good
Skrevet 15 februar 2016

Douglas fra USA
Forretningsreisende
Deluxe twin suite
Opphold på 3 netter i februar 2016
ok, just barely
Place needs to be renovated. Kids running and screaming in halls and fitness center. Not pleasant.
Skrevet 07 februar 2016

iitaly fra USA
Reiste alene
Deluxe queen suite
Opphold på 5 netter i januar 2016
Decent
Definitely decent for the price that I paid. Although the rate that is normally advertised is way too much for the services and cleanliness. Gross. I had a huge hair ball in the drain in the bathroom. Never again!!!
Skrevet 05 februar 2016

Gina fra USA
Par
Deluxe queen suite
Opphold på én natt i januar 2016
Filthy and dirty room
The room smelled and very dirty. There were leftover food in the microwave. Obviously, the housekeeping didn't bother to clean the room but just tidy up the bed. I will never stay there again regardless if we were staying for just one night. Depressing.
Skrevet 02 februar 2016

gener fra Filippinene
Par
Deluxe queen suite
Opphold på 3 netter i desember 2015
Friendly and very efficient staff!
Housekeeper, front desk staff and value for money
The hotel perse is good! The staff were very nice and very accomodating esp the front desk.little bit far from the center but they provide shuttle.
Skrevet 03 januar 2016

Crystal fra Guam
Familie med eldre barn
Twin studio suite
Opphold på én natt i desember 2015
An Enjoyable Stay
Aircondition worked well, Clean rooms, Comfortable beds.
We enjoyed our stay and wished it could be longer.
Skrevet 29 desember 2015

Felix fra Canada
Familie med små barn
Deluxe queen suite
Opphold på én natt i juli 2015
1 night stay @ Wyndham Garden Guam
1) Proximity to airport 2) Most reasonable value among hotels nearby 3) Clean & functional room
Decent & functional hotel+room but nothing particularly outstanding even when judged only by airport hotel standards.
Skrevet 09 desember 2015

Crista fra Filippinene
Familie med eldre barn
Deluxe queen suite
Opphold på 3 netter i oktober 2015
free shuttle
free shuttle
Skrevet 13 november 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: