Bra 7,3
basert på 241 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 241 anmeldelser
  • Renslighet 6,9
  • Fasiliteter 6,3
  • Beliggenhet 7,6
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Service 7,5
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

Kak fra Malaysia
Par
Standard
Opphold på 3 netter i mai 2016
NORMAL HOTEL
ROOM TOO OLD, TOO DARK, NO REFILLING MINERAL WATER ON NEXT STAY
Skrevet 30 mai 2016

TANG fra Kina
Par
Standard
Opphold på 3 netter i mai 2016
Good experience
Nice staff and good location
Skrevet 19 mai 2016

Jitaek fra Sør-Korea
Familie med eldre barn
Standard
Opphold på 3 netter i mai 2016
Nice view hotel close to downtown.
It has nice view as the hotel name and located in downtown very covenient place and near of the beach but not so noisy at the night. Also the hotel staff are very kind. I like this hotel so much.
Skrevet 16 mai 2016

Hsin fra Taiwan
Familie med små barn
Leilighet 2 soverom
Opphold på 3 netter i mai 2016
Nice
Great location ,nice room
Skrevet 09 mai 2016

Michelle fra Guam
Gruppe
Leilighet 2 soverom
Opphold på én natt i april 2016
Great value
Room was more than expected.
Skrevet 05 mai 2016

Raymond fra Filippinene
Reiste alene
Standard
Opphold på 5 netter i april 2016
Oceanview Hotel Guam
Nice place. Calm and relaxing. Staff were absolutely friendly and hospitable. Clean and spacious rooms. Good location. Will visit it again someday.
Skrevet 29 april 2016

Marcus fra USA
Forretningsreisende
Standard
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Close to downtown
An older hotel, but no complaints. It is close to all attractions downtown and the price is very reasonable
Skrevet 26 april 2016

hermogenes fra Filippinene
Reiste alene
Standard
Opphold på 2 netter i april 2016
Good
Kinda stiff location. Its really an uphill climb:) Staff are very friendly.
Skrevet 09 april 2016

PAUL fra Filippinene
Gruppe
Standard
Opphold på 4 netter i mars 2016
nice and cheap hotel, big rooms
looking forward to return in guam, and book again to this hotel
Skrevet 23 mars 2016

Jashae fra Guam
Gruppe
Standard
Opphold på én natt i februar 2016
Wedding weekend
Loved the accommodations! We had conjoining rooms making our room setups easier. Loved how well we were treated for the wedding.
Skrevet 25 februar 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: