2015
Veldig bra 7,7
basert på 443 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 443 anmeldelser
  • Renslighet 7,4
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,7
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Sandra fra Tyskland
Reiste alene
Twin rom med havutsikt
Opphold på én natt i juli 2016
Great for a short stay
.
Skrevet 15 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jennifer fra Filippinene
Gruppe
Fjellutsikt
Opphold på 2 netter i juni 2016
Wonderful vacation
Location is central to everything you need. Hotel is beachfront and has pool.
Skrevet 01 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jennifer fra Filippinene
Par
Fjellutsikt
Opphold på 3 netter i juni 2016
Great vacation
Perfect hotel location near beach and shopping area.
Skrevet 27 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

John fra Filippinene
Familie med små barn
Suite med balkong
Opphold på 5 netter i juni 2016
Not worth the price
King size bed in reality is two double beds pushed together? Restaurant has extremely limited hours and very limited menu. 4 items on the ala carte menu I think?? Bathrooms filthy...mold growing on the walls of the shower... 5 days was never cleaned. Rooms smell musty..for the price we paid (almost $400 a night) it was not up to par.
Skrevet 25 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

xerxes fra Filippinene
Familie med små barn
Fjellutsikt
Opphold på 3 netter i juni 2016
Great hotel accommodation, scenic location!
Memorable vacation, definitely!
Skrevet 20 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Mia fra Filippinene
Par
Fjellutsikt
Opphold på 4 netter i juni 2016
Nice location, valie for money
The rooms were a little bit old but clean. They will just provide you with free bottled water on the first day. Nice beach front.
Skrevet 20 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Roan fra Filippinene
Gruppe
Familie trippelrom
Opphold på 3 netter i juni 2016
Great beach area and a nice pool. The rooms are spacious enough.
This hotel exceeded our expectations.
Skrevet 17 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Frederick fra USA
Forretningsreisende
Fjellutsikt
Opphold på 4 netter i august 2015
Can't beat the view!
Guam is one of my fav places! If you can, get the ocean view as it's beautiful! You're in Tumon so with most hotels in the area (I've stayed in a multiple hotels in Guam) the rooms are a bit dated, but is fine. The staff was nice and courteous. The breakfast buffet is nice but a bit overpriced. About a 10 minute walk to the Outrigger. So far, this is my go-to when I go to Guam.
Skrevet 08 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Marina fra Sør-Korea
Par
Havutsikt
Opphold på 4 netter i mai 2016
Excellent location
Beautiful ocean view
Skrevet 03 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Dansel fra Filippinene
Familie med eldre barn
Havutsikt
Opphold på 4 netter i mai 2016
I love Guam!
We had the best vacation ever. The staff are very hospitable and the ocean view rooms are amazing! We will definetly come back.
Skrevet 21 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: