Bra 7,3
basert på 414 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 414 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 7,3
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Service 7,6
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 5,5
Sorter etter

Eric fra Filippinene
Par
Queen
Opphold på 3 netter i mai 2016
Big rooms, location far from the beach
Happy with the room, friendly & very accomodating staff. The free shuttle is a plus as it can take you (& free pick up) at K Mart, GPO, Ypao beach. While it is very near the airport, the only downside is that it is quite far from the beach and Pale San Vitores Road. Nonetheless, it's proximity to the airport, GPO and K Mart, Ypao beach makes Days Inn a good option for travelers who dont want to spend too much on hotel.
Skrevet 28 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Michael fra USA
Forretningsreisende
Queen rom 2 queen beds
Opphold på én natt i mai 2016
Excellent for its purpose.
The hotel is conveniently close to the airport and a short drive to the Tumon strip (higher end hotels along Tumon Bay, similar set up to Waikiki but smaller scale). The room at Days Inn actually had better in-room accommodations than the Hilton Resort & Spa that we had stayed at previously. Clean room, convenient location with polite and friendly staff.
Skrevet 26 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Joseph fra Nord-Marianene
Forretningsreisende
King
Opphold på 4 netter i mai 2016
Great place to stay!
Good location, safe and friendly staff.
Skrevet 25 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jacqueline fra Filippinene
Familie med store barn
Queen rom 2 queen beds
Opphold på 6 netter i mai 2016
Staffs are excellent....
They have been very helpful and never fails to smile.
Skrevet 20 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kyeongeun fra Sør-Korea
Par
Twin
Opphold på én natt i april 2016
good
good to stay without problem
Skrevet 01 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

HENRY fra USA
Reiste alene
Queen rom 2 queen beds
Opphold på 3 netter i april 2016
okay hotel
Seem's like there were new housekeepers. She forgot to clean my bathroom and change the towels.
Skrevet 30 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

bernardo fra USA
Par
Queen
Opphold på 6 netter i april 2016
Good
Good
Skrevet 23 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

King fra Hongkong
Reiste alene
Queen
Opphold på 2 netter i april 2016
good service
front desk staff very helpful
Skrevet 19 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Shadel fra USA
Par
Queen
Opphold på 4 netter i april 2016
Good Staff and comfortable
I have stayed here many times during the past 10 years or so. Staff is always friendly and helpful. Room is large with good bed and desk. Internet connection good.
Skrevet 19 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Barry fra Filippinene
Reiste alene
Queen
Opphold på 2 netter i april 2016
Great for a short stay for business or a layover.
Good value for the money. Not a vacation hotel. Not in main hotel/beach area, but walking distance to restaurants (It's own restaurant is closed). Courtesy shuttle to shopping.
Skrevet 15 april 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: