Veldig bra 7,6
basert på 22 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 22 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 8,9
  • Beliggenhet 6,8
  • Romkomfort/standard 7,1
  • Service 8,5
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 6,0
Sorter etter

Danelle fra Australia
Familie med små barn
Single med bad
Opphold på 7 netter i november 2014
Awesome holiday
Child & Pet friendly, very clean and comfortable, the staff were brilliant and very proffesional
Our stay at Airlie cove was fantastic. Cleanliness at the park was perfect. It has lots for kids to do. It was a very comfortable stay and we highly recommend choosing Airlie cove as a place to stay. You can take pets too!
Skrevet 07 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

xiangtong fra Kina
Reiste alene
Studio
Opphold på 3 netter i november 2014
Very helpful staff
friendly staff,clean room,nice BBQ place
Skrevet 28 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

sangho fra Sør-Korea
Par
Studio
Opphold på 2 netter i november 2014
Overall good
Staffs were friendly, great location and quiet place
Room was small but staffs were friendly and great lactation.
Skrevet 07 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Bevin fra India
Par
Studio
Opphold på 3 netter i oktober 2014
Value for the stay
a quite plcae from the main beach
its about 4 Kms from Airlie beach, but there is a bus available. the staff was very good, went out of the way to help. thank You. bevin
Skrevet 01 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Mark fra Australia
Par
Single med bad
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Parko
Price, amenity, quietness
Skrevet 22 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Lindle fra Storbritannia
Par
Studio
Opphold på én natt i mars 2013
Quiet, short stop-over, pretty surroundings
Clean, peaceful, pretty gardens
Skrevet 31 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Krystyna fra USA
Par
Studio
Opphold på 2 netter i april 2013
Cabins in a quiet wooded area.
Small clean room. Natural location. Balcony.
This was a nice place to stay, convenient to go to Whitsunday Island.
Skrevet 05 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

sam fra Storbritannia
Par
Studio
Opphold på 2 netter i januar 2013
spacious appartment, good service
great fully equpped appartment with all amenities
we enjoyed our stay. the appartment was pretty big and served us well for the price. was not amazing by any means and still bit overpriced but served its purpose. good for relazing and privacy. useful cooking facilities and spacious.location not great. bit too far from the downtown/beach if you dont have a car.staff were friendly and helpful.
Skrevet 13 januar 2013
Var denne ontalen nyttig?

laura fra Frankrike
Par
Standard
Opphold på én natt i mai 2012
Camping calme et accueillant
Grande cabine, propre, accès internet,,,
Camping calme et accueillant Grande cabine, propre, accès internet,,, Séjour de 3 jours dans une cabine propre avec tout l’équipement nécessaire pour la cuisine, le rangement avec un panel d’activité propose intéressant. Coin piscine et barbecue pour les longues journée ensoleille.
Skrevet 03 juni 2012
Var denne ontalen nyttig?

hannah fra Sør-Korea
Par
Studio
Opphold på 2 netter i mai 2015
ㅋㅋ좋았어요
청결청결친저ㄹ
좋았어요 친절했어요
Skrevet 09 mai 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: