Veldig bra 8,0
basert på 189 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 189 anmeldelser
  • Renslighet 8,2
  • Fasiliteter 8,4
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,1
Sorter etter

SANGSOON fra Sør-Korea
Gruppe
2 soverom
Opphold på 2 netter i april 2016
good location, clean and tidy room, kindness staff
It's my second time to stay here and I satisfied everything during I'm staying here.
Skrevet 08 april 2016

Ema fra Japan
Familie med eldre barn
Leilighet 2 soverom
Opphold på én natt i mars 2016
Graduation trip
Great apartment and clean and near by shopping center
Skrevet 04 april 2016

D fra Thailand
Familie med små barn
Leilighet 2 soverom
Opphold på én natt i mars 2016
Expected so much more
Laocation, Room size, View
We wouldn't stay here again.
Skrevet 15 mars 2016

Michael fra Australia
Familie med små barn
2 soverom
Opphold på 4 netter i februar 2016
Oaks Felix
Excellent
Skrevet 27 februar 2016

abdur fra Australia
Familie med små barn
2 soverom
Opphold på 2 netter i januar 2016
review
the carpark is very tight turns but over all great rooms
Skrevet 12 februar 2016

Hayley fra Australia
Par
1 soverom
Opphold på én natt i januar 2016
City overnight
Balcony - fresh air, spacious room, clean.
Skrevet 04 februar 2016

Johan fra Thailand
Forretningsreisende
1 soverom
Opphold på én natt i januar 2016
Good Stay
Clean, Central, Value
Had a good stay in the hotel. Offers everything you need and is a great spot for a short business stay. Thanks
Skrevet 01 februar 2016

Lisa fra Australia
Familie med eldre barn
2 soverom
Opphold på 4 netter i januar 2016
Great Location, No Aircon in Bedrooms let down
Location, View
Our stay was enjoyable however i found that the no air conditioning in the bedrooms quite surprising for a 4 star rated accommodation. Don't believe it was value for money considering the next placed i visited for an extra $30 per night was large and fully air conditioned.
Skrevet 31 januar 2016

SANGSOON fra Sør-Korea
Forretningsreisende
2 soverom
Opphold på 3 netter i januar 2016
Good valuation hotel
Location, comfortable room, nice view
I satisfied everything during i'm staying here.
Skrevet 29 januar 2016

Mark fra Australia
Par
1 soverom
Opphold på én natt i januar 2016
Great central location and excellent facilities
location, size of room, facilities
Skrevet 12 januar 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: