Mine favoritthoteller
Hoteller du nylig har sett på
Kunder liker denne typen hotell på grunn av:
    Området anbefales for:
  • shopping
  • natteliv
  • strender
    Avstand til flyplass:
  • Phuket internasjonale flyplass (25.3 Km)
    Kommentarer fra kundene:
  • "Vennlig personale:", "Great room design", "Nytt hotelll"
    Topp attraksjoner i området:
  • Dive Supply (2.2 Km / 27 minutts gange)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 minutts gange)
  • Bangla Road (2.5 Km / 30 minutts gange)
  • Jungcelon kjøpesenter (2.6 Km)

Merk deg: Avstander er målt i luftlinje, kalkulert fra et startpunkt til et destinasjonspunkt.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Du kan se alle de lagrede hotellene dine i listen "Mine favoritthoteller".
Ikke vent til det er for sent! Bestill nå så du ikke går glipp av dagens pris.
Bestill nåBetal senere

Tilgjengelig nå på tusenvis av hotellrom.

Bestill smart. Bestill Agoda.
Velg dine rom
Ikke inkludert i romprisen: Hotel tax 7.91%
juli 04, 2015 - juli 06, 2015 | 2 netter
Innsjekking
Netter Utsjekking
Romtyper Maks.
Pris
per rom per natt
Ant rom
Best seller - limited supply!
Deluxe med balkong med frokost
Limited Time Offer Pris inkluderer 50% rabatt!
Rominformasjon
USD 0 425.99
Spesialtilbud! – ikke-refunderbart
Ledige rom
Best seller - limited supply!
Deluxe med balkong med frokost
Rominformasjon
USD 0 851.98
Bestillingsbetingelser
Ledige rom
Fasiliteter ved

Bekvemmeligheter
  • 24-timers resepsjon
  • 24-timers romservice
  • skyss til/fra flyplass
  • minibank på stedet
  • barnepass
  • bar
  • grillutstyr
  • forretningssenter
  • bilutleie
  • kaffebar
  • concierge
  • renseri
  • heis
  • VIP-rom
  • fasiliteter for funksjonshemmede
  • familierom
  • vaskeri
  • bibliotek
  • oppbevaringsskap
  • bagasjeoppbevaring
  • møte-/selskapslokale
  • aviser
  • bar ved svømmebassenget
  • restaurant
  • romservice
  • safe
  • felles stue/TV-område
  • transportservice
  • røykeområde
  • omvisningsturer

Idrett og fritidssysler
  • biljard
  • treningssenter
  • spillrom
  • hage
  • badekar
  • barneklubb
  • massasje
  • utendørs svømmebasseng
  • svømmebasseng (barn)
  • badstue
  • spa
  • dampbad
  • bordtennis

Internett
  • gratis wifi på alle rommene
  • wifi i fellesområder

Parkering
  • parkeringsplass
  • betjent parkering

Språkene som snakkes
  • engelsk
  • filippinsk
  • hindi
  • nepali
  • thai

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!
Beskrivelse av Feriebolig
Beleilig plassert i Phuket,er Avista Hideaway Resort & Spa Phuket en flott base for å utforske denne...se mer Beleilig plassert i Phuket,er Avista Hideaway Resort & Spa Phuket en flott base for å utforske denne livlige byen. Hotellet er ikke langt fra sentrum: kun 1 Km bort, og det tar normalt ca 40 minutter til flyplassen. Besøkende til hotellet kan ta glede i å besøke byens største attraksjoner:. Train Thai Boxing, Dive Supply, Bangla Road

Ved å tilby sine gjester førsteklasses tjenester og et bredt spekter av fasilitete er, Avista Hideaway Resort & Spa Phuket forpliktet til å sikre at ditt opphold blir så komfortabelt som mulig. For å nevne noen av hotellets fasiliteter, er det gratis wifi på alle rommene, 24-timers resepsjon, 24-timers romservice, fasiliteter for funksjonshemmede, bagasjeoppbevaring.

Opplev romfasiliteter av høy kvalitet, inkludert trådløst Internett (gratis), internettilgang (trådløs), privat svømmebasseng, boblebad, røykfrie gjesterom, for å hjelpe deg lade opp batteriene etter en lang dag. Enten du er en fitness entusiast eller bare er ute etter en måte å slappe av etter en hard dag, vil du bli underholdt av toppklasse rekreasjonsfasiliteter som badekar, treningssenter, badstue, utendørs svømmebasseng, spa. Avista Hideaway Resort & Spa Phuket er ditt et stops mål for innkvartering i Phuket.
Regler ved Feriebolig
Nyttig informasjon
Mat, drikke og underholdning

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende

Alle anmeldelser (1530)

Par (875)

Alene reisende (165)

Forretnings reisende (51)

Familier med små barn (246)

Familier med større barn (125)

Andre (68)

Glimrende
8.6
fra 1530 anmeldelser
Verdi for pengene
8.5
Beliggenhet
7.6
Ansattes arbeid
8.9
Hotellforhold/renslighet
9.1
Romkomfort/standard
9.1
Mat/middag
8.2
Alle anmeldelser ( 1530 )
Sorter etter:
Ole T. Par
Norway, May 02, 2014
Super flott hotell!

Rom, basseng, rolig beliggenhet.
9.3
Kjempeflott hotell, sansyneligvis beste hotelle jeg har vært på! Har vært her 2 ganger på de siste 3 år. Ligger rett utenfor patong beach. Utrolig flotte basseng, rom og generelt hotellet. Hotelle bør oppleves!
Ole T. Par
Norway, June 11, 2013
Pent, nytt, flotte og store rom.

Rom, basseng og rolig.
8
Hadde fine, late dager på avista, flotte store rom. Kjempeflotte bassengområder.
Andre R. Gruppe
Norway, December 15, 2012
Bra hotell

Jacuzzi på balkongene
3.8
Fint hotell, vanskelig med kommunikasjon. Ikke så god service. Fine detaljer på hotellet. Dyr, men bra massasje studio tilknyttet hotellet.
Soh H. Familie med store barn
Singapore, June 30, 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9.7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco S. Par
Portugal, June 27, 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9.7
Leah D. Par
Canada, June 26, 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco S. Par
Portugal, June 25, 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9.7
Vivek V. Par
India, June 25, 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
Colaco S. Par
Portugal, June 24, 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9.7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
yuk L. Småbarnsfamilie
Hong Kong, June 24, 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9.3

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Skatter og serviceavgifter er som regel gjenoppretningsavgifter som Agoda betaler til leverandøren, eller som blir belastet av leverandøren. Vennligst se Agodas Bruksvilkår for mer informasjon. Skatter og serviceavgifter kan også inneholde avgifter som Agoda beholder som kompensasjon for behandling av reservasjonen.