2015
Veldig bra 7,5
basert på 527 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 527 anmeldelser
  • Renslighet 7,8
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,3
  • Service 7,5
  • Valuta for pengene 7,1
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter

Paal fra Norge
Familie med eldre barn
Opphold på 7 netter i juli 2014
Det var varmt.opplevelsesrik,mye gåing og shopping
Betjeningen vennlige,God informasjon.
Oppholdet var greit. Ikke helt fornøyd med dobbeltsengen. (Små senger og for myke. ble en dump i midten av madrassen.)
Skrevet 21 juli 2014

Morten fra Norge
Gruppe
Opphold på 3 netter i mai 2014
Veldig bra hotell
Fine rom,rent,bra service
Veldig bra hotell. Minus dyr frokost 19 pund
Skrevet 15 mai 2014

Lars fra Norge
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i april 2014
Flott hotell sentralt i London.
Hotellet ligger i kort avstand fra Marbel Arch, Oxford street og Harrods. Flotte rom, og trivelig stab.
Flott weekendopphold, med shopping, sightseeing og We will Rock you. Noe for alle i en familie på 4.
Skrevet 23 april 2014

Kathrine fra Norge
Gruppe
Opphold på 3 netter i mars 2014
Veldig bra
Nærme Oxford street, nærme undergrunnen, rent hotell
Oppholdet var veldig bra, rask betjening, fikk rommet med en gang, rent og ryddig. Vi hadde et 4 manns rom med 2 dobbel senger så rommet var veldig stort. trenings senter var det på hotellet. hotellet lå rett med Hyde park så var fint og jogge der og gå turer. undergrunnen lå bare 2-3 minnutter fra hotellet. så det ligger veldig sentralt. så vårt opphold var veldig bra. likte hotellet godt og kommer nok til å reise tilbake her. :)
Skrevet 26 mars 2014

Imran fra Norge
Par
Opphold på 6 netter i april 2013
Veldig koselig hotell med bra service.
Beliggenheten, komfortabel, romantisk
Skrevet 29 mai 2013

Grete fra Norge
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i mai 2013
Rot ved innsjekking. Korridor/rom slitt.
Nydelig middag, stort renovert bad, kort vei til T-bane
Rot ved innsjekk. Ble tildelt rom i underetasjen! Det bodde allerrede noen på rommet. Innsjekk tok dermed lang tid og det tok tid før vi ble tilbudt noe å drikke mens vi ventet. Fikk omsider et stort rom i 10.etasje, men med ekstraseng som var utrolig vond å ligge på!
Skrevet 15 mai 2013

Marianne fra Norge
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i april 2013
Sentralt hotell med store rom
Store familierom, sentralt beliggende, hyggelig atmosfære
Veldig bra hotell i forhold til buss og bane. Kort avstand til Oxford street og severdigheter. Skal bo her igjen til sommeren.
Skrevet 25 april 2013

Per fra Danmark
Familie med eldre barn
Standard double
Opphold på 4 netter i februar 2013
Bra hotell, med god beliggenhet.
Beliggenhet, rent, pent, ryddig, god service.
vi hadde 5 fantastiske dager i london. nydelig vær. hotellet ligger 50 meter fra hyde park, så det ble noen fine turer der. ellers kort vei til tube (center line), som tar deg inn til alle de viktigste stedene i london. vi valgte hotellet ut fra beliggenhet. ikke midt i sentrum, men veldig nært. ellers ett rolig kvarter. som de fleste andre hoteller i london, er det små rom. det var ryddig, rent, hyggelig betjening og god frokost. vi valgte hotellet ut fra beliggenhet i forhold til pris.
Skrevet 23 februar 2013

Lars fra Norge
Reiste alene
Standard double
Opphold på én natt i januar 2013
Fint hotell. Minus for små baderom
Kort vei til det meste. Tube,shopping osv osv
Hyggelig hotell. Rommet var rent og pent men de lille badet trekker totalopplevelsen litt ned. Benytter meg gjerne av hotellet ved en annen annledning
Skrevet 16 januar 2013

Odd fra Norge
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i desember 2012
Bra beliggenhet, litt slitt
Beliggenheten nær Hyde park
Fin beliggenhet med Central Line rett fra Liverpool Street Station, fint om du kommet med fly til Stanstead. Vi hadde et stort familiefilm som fungerte bra. Ok senger. Trivelig i lobbyen med pianist og sanger om kvelden. Vi spiste godt i noen bakgater rett inn fra hotellet. Supert utgangspunkt om man vil gå tur i Hyde Park eller Kensington Gardens.
Skrevet 20 desember 2012


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: