Veldig bra 7,6
basert på 41 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 41 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 7,6
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Service 7,5
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

patrick fra Irland
Forretningsreisende
Double
Opphold på én natt i juni 2014
Not good
Quiet, nice decoration
Not very pleasant Staff were rude Hotel too small
Skrevet 26 juni 2014

Marja fra Finland
Reiste alene
Opphold på 2 netter i oktober 2013
I was very hapoy with the stuff!! Big improvment !
servce, helpfulness, frendlyness,politnesd,
i was very content this time with slmost evetything. Just the shower wad Again hopeless!. Also I miss beter working light at the drsk.
Skrevet 01 november 2013

Heiko fra Tyskland
Forretningsreisende
Double
Opphold på én natt i juli 2013
Nice Cityhotel - godd Service and nice Bar
Check-In / free Room upgrade / Bar
Late Check-In without problems - very fast and free upgrade. nice hotel bar with quality drinks - for this price, great value !!
Skrevet 23 juli 2013

Peter fra Tyskland
Reiste alene
Double
Opphold på 2 netter i oktober 2012
Great Hotel with excellent facilities
Modern Hotel with international Ambiente
nice large room with nie attached bathroom. all amenities were there. balkony overlooking prager platz was an additional bonus. nice and newly renovated facilities. gym was really an experience which i would highly recommend to pay a visit to. outside the hotel are a small shopping galery, cafes and restaurants. the u-bahn station for train ride to the ku'damm is only 5 min walk away. as for most places in berlin brakfast was not included but the cafes provide a refreshing alternative just outside the hotel door. only downside was that there was no internet access available on the room with free wifi provided in the htel lobby.
Skrevet 21 oktober 2012

Eldar fra Russland
Par
Double
Opphold på 2 netter i september 2012
Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites
nice area, access to gym,spacious rooms,close to public transport
We booked standard double room. Arrived late at Friday night.Turned out that they did not have the room we booked,so we got upgraded to a suite without extra charge..
Skrevet 26 september 2012

Wiktor fra Danmark
Par
Double
Opphold på én natt i mai 2016
Par fra Denmark
kan anbefales
Skrevet 18 mai 2016

Camilla fra Danmark
Par
Double
Opphold på 2 netter i januar 2015
Super
Morgenmaden var lækker
Skrevet 31 januar 2015

soeren fra Danmark
Familie med store barn
Opphold på 4 netter i juli 2014
godt
Fitness-Beliggenhed-Ro
Godt ophold. Men som sædvanlig var internettet elendigt. hakkende forbindelse. Det er utroligt at dette ikke bliver ordnet, når man læser samtlige anmeldelser af dette hotel siger alle det samme om internettet, nemlig at det er dårligt. Vi skriver 2014 få det nu ordnet. Ovenikøbet afkræver de penge for forbindelsen, hvis du skal have mere en en forbindelse pr. værelse. Svært når man er en familie på 5 der alle bruger internet.
Skrevet 12 juli 2014

Dan fra Danmark
Reiste alene
Opphold på 3 netter i april 2014
Rolige omgivelser
ca 10 min fra Kudam
Jeg søgte et hotel med pool og fik Ramada, men de har ingen pool, men derimod en aftale med et fitness center i samme ejendom, hvor man mod gebyr på EUR 10 pr dag pr person, kunne komme til poolen, det er ikke i orden. Endvidere skal man deponere 400 eur i depositum hvis man ønsker at låne en pc som kan tage smed på værelset, det er ikke i orden. Trappen er kun til brug i nødstilfælde, selv om jeg boede på 1 sal skulle jeg gang på gang venter på elevator, det er ikke i orden. Værelset var derimod helt i orden.
Skrevet 19 april 2014

Birgitte fra Danmark
Reiste alene
Opphold på 2 netter i februar 2013
Overraskende meget plads
Nemt at komme omkring
Hotellet var pænt og rent. Jeg havde forventet et lille værelse til min Single Hot Deal, men jeg fik et dobbeltværelse. Absolut ingen klager herfra. Jeg var dog glad for at jeg havde læst flere anmeldelser forinden, så jeg vidste, at der kun var wifi i lobbyen (jeg blev dog hele tiden smidt af), og til wlan i værelset skal man selv have ledning med.
Skrevet 27 februar 2013


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: