Glimrende 8,2
basert på 121 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 121 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Vanessa fra Canada
Par
Standard
Opphold på 2 netter i juli 2015
Great!
Location, security and cleanliness
Great!
Skrevet 17 juli 2015

Soniviel fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Familierom
Opphold på 2 netter i juli 2015
nice room, great location
great room, very nice staff, located few minutes from tourist attraction
It was very2 good with just few minutes walking distances to cafes...restaurants and tourist attractions...and very nice and helpfull staff
Skrevet 17 juli 2015

Soniviel fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Standard
Opphold på 2 netter i juli 2015
Recommended
Nice and tidy room, great location
The room was nice clean and tidy...location is good too bad no free parking for hotel guest and customer service just average
Skrevet 14 juli 2015

David fra Storbritannia
Reiste alene
Junior suite
Opphold på 2 netter i juni 2015
Location and rooms
Location, room and staff
Berlin is a huge city so nowhere is central as such but this is a is as good as it gets as very close to Stadmitte location. Nice breakfast and staff dealyt very well with a minor room probblem.
Skrevet 15 juni 2015

Sipho fra Sør-Afrika
Familie med store barn
Standard
Opphold på 4 netter i mai 2015
The cleaning staff needs some supervision.
Front desk Staff & their information desk
I enjoyed my stay
Skrevet 05 juni 2015

Le fra Vietnam
Par
Superior
Opphold på 3 netter i mai 2015
A pleasant stay
Comfortness, food, location
Great
Skrevet 30 mai 2015

Fani fra Hellas
Par
Standard
Opphold på 3 netter i april 2015
Very nice hotel,hrwat location
Clean,good location next to underground station in
Nice, comfortable stay,I would highly reconendef for a city trip in Berlin.
Skrevet 07 april 2015

Hiltraud fra USA
Reiste alene
Standard
Opphold på 4 netter i februar 2015
Great
Concierge, room, breakfast
Fantastic
Skrevet 03 mars 2015

R fra Nederland
Gruppe
Opphold på 3 netter i desember 2014
Very nice hotel and great location
The rooms are very clean and breakfast is very extensive
Great hotel in a great location. Very good value for money. Friendly staff. Highly recommanded
Skrevet 27 desember 2014

Joseph fra Storbritannia
Par
Standard
Opphold på 3 netter i desember 2014
lovely hotel, great location and comfortable room
very clean and comfortable room. very friendly helpful staff, great location
Really nice stay. Great hotel
Skrevet 16 desember 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: