Glimrende 8,9
basert på 232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 232 anmeldelser
  • Renslighet 9,2
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 9,5
  • Romkomfort/standard 8,9
  • Service 8,9
  • Valuta for pengene 8,6
  • Mat/middag 8,0
Sorter etter

ALI fra Saudi-Arabia
Familie med små barn
Melia rom
Opphold på 3 netter i august 2015
Location
Nice
Skrevet 15 august 2015

Kit fra Hongkong
Familie med små barn
Melia rom
Opphold på 4 netter i juli 2015
Great hotel with good services and good location
Cleaniness, friendly staff and easy access to many key attractions.
Room is clean except the bed is too soft. Free wifi jn the room. Friendly and helpful staff.
Skrevet 03 august 2015

Janice fra Storbritannia
Reiste alene
Level rom
Opphold på 3 netter i juli 2015
Excellent location
Location. Level lounge. Value
Had an excellent 3 nights here. Stayed in a level room which was excellent value with food and drink served most of the day. The only negative of the hotel was having to pay for wifi. Excellent location only 5 minutes from station and 20 minutes max to Brandenburg gate.
Skrevet 19 juli 2015

Bataa fra Mongolia
Familie med små barn
Melia rom
Opphold på én natt i januar 2014
not bad
good
Not bad
Skrevet 11 juli 2015

Supreeya fra Thailand
Familie med små barn
Melia rom
Opphold på 2 netter i juli 2015
Nice area
Good area
i love Berlin
Skrevet 08 juli 2015

Ronald fra Australia
Par
Melia rom
Opphold på 3 netter i mai 2015
top location
location, price and the room size and cleanliness
We loved our stay in Berlin and would highly recommend a stay at this hotel
Skrevet 04 juni 2015

TONG fra Hongkong
Par
Melia rom
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Good location
location location location
Skrevet 19 april 2015

Kim fra Hongkong
Par
Melia rom
Opphold på 2 netter i desember 2014
Just so-so
Room size, Speed of elevator, Close to train station
Staff not very helpful at arrival, but the staff of the next morning was very friendly.
Skrevet 08 januar 2015

JANE fra Sør-Afrika
Reiste alene
Melia rom
Opphold på 7 netter i desember 2014
Melia Berlin Hotel
Location.
The hotel was as good an many 5* hotels I have stayed in. The staff were friendly and helpful. My only complaint is that the bath towels were the size of hand towels and a bit thin. It is very close the public transport system, which makes access to the city very convenient, and is a short walk from museum island.
Skrevet 05 januar 2015

Sandy fra Singapore
Gruppe
Melia rom
Opphold på én natt i juni 2014
Good location, functional business hotel
Location, location, location
Small rooms, clean. Location right next to subway and the river where there are lots of restaurants.
Skrevet 23 oktober 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: