Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,4
basert på 18 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 18 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 9,1
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 9,2
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Verdi for pengene 8,1
  • Mat/middag 7,2

Morten G. fra Danmark
Gruppe
Opphold på én natt i september 2015
God beliggenhed
beliggenhed
Skrevet 21 september 2015

Hanne G. fra Danmark
Gruppe
Opphold på 3 netter i mai 2015
Kommer igen
beliggenhed, charmerende, roligt
Trygt og rart. Har nu boet her 3 gange og jeg vender helt sikkert tilbage til det lille og hyggelige hotel, som ligger i Berlins mest charmerende gade og dejligt tæt på offentlig transport. Lokalt og alligevel tæt på alt. Jeg er bare super godt tilfreds.
Skrevet 05 juni 2015

Elizabeth M. fra Danmark
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Skrevet 22 oktober 2014

Iben B. fra Danmark
Par
Opphold på 4 netter i april 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Skrevet 25 april 2013

Katharina W. fra Tyskland
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i august 2013
Gute Lage für Städtetrips & Geschäftsreisen
Lage, Service
Aufenthalt war sehr angenehm, Personal an der Rezeption zuvorkommend (Wegerklärungen, Verkauf von BVG Tagestickets etc), Einzelzimmer allerdings recht klein.
Skrevet 28 august 2013

Krzysztof B. fra Tyskland
Forretningsreisende
Opphold på én natt i mars 2013
Ruhiges Stadthotel mit einer guten ÖPNV Anbindung
Freundlichkeit des Personals, Sauberkeit, bequemes Bett
Skrevet 04 april 2013

Veldman J. fra Nederland
Par
Opphold på 3 netter i mai 2012
leuk familie hotel met goede service
goed eglegen tramhalte voor de deur
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.
Skrevet 28 oktober 2012

Harri M. fra Finland
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i oktober 2012
Erinomainen sijainti
Ystävällinen palvelu, mukavalla alueella,
Kokouspaikka sijaitsi aivan hotellin vieressä, joten hotellin valintaan vaikutti nimenomaan sijainti. Hotelli pieni, mutta ihan toimiva ja hyvällä paikalla.
Skrevet 24 november 2012