Tilbake til hotellinfo

Ypperlig 9,3
basert på 108 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Ypperlig



fra 108 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 9,6
  • Fasiliteter 9,1
  • Beliggenhet 9,5
  • Romkomfort/standard 9,4
  • Ansattes arbeid 9,4
  • Verdi for pengene 8,8
  • Mat/middag 8,9

Osama A. fra Saudi-Arabia
Reiste alene
Opphold på 4 netter i august 2015
Amazing hotel with a sense of history
Location, Service, Antique
Skrevet 22 august 2015

Ian B. fra Storbritannia
Par
Opphold på 3 netter i april 2015
Excellent Hotel
The staff who were excellent, the hotel location and beautiful decor, the room which was extremely comfortable, clean and quiet.
An extremely pleasant experience, absolutely no complaints
Skrevet 15 april 2015

Matthias F. fra Tyskland
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i april 2015
Top, always a good place to stay
location, price, clean
Skrevet 14 april 2015

SALEEM C. fra India
Reiste alene
Opphold på 3 netter i februar 2015
Great place to stay in Berlin
Everything in the room is of premium quality. Jacuzzi in Sauna is very soothing. Ambience of the Hotel is great. Staff is very courteous.
Comfortable
Skrevet 12 februar 2015

John D. fra Storbritannia
Par
Opphold på 5 netter i desember 2014
One of the Very Best
Location, accommodation and staff
Excellent stay in a world class grand hotel. Could not fault it in any way. Staff could not be more helpful and welcoming.
Skrevet 28 desember 2014

Matthias F. fra Tyskland
Forretningsreisende
Opphold på én natt i november 2014
Amazing Hotel
location, room, friendly staff
😊😊😊😊😊
Skrevet 30 november 2014

Domenic A. fra Tyskland
Par
Opphold på én natt i august 2014
Truly a great hotel!!
Pure Luxury and great service really
Skrevet 23 oktober 2014

Giri K. fra Storbritannia
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i september 2014
Outstanding hotel, best hotel I have stayed in!
Location was superb, right on the Brandenburg Gate. Rooms were very spacious and superb. Service was excellent.
Superb. Best hotel I have stayed in. Room wad excellent, breakfast was superb and the service was impeccable. Location was ideal for all the attractions, all withinight near walking distances.
Skrevet 19 september 2014

Lina B. fra Litauen
Forretningsreisende
Opphold på én natt i juni 2014
Completely fine, but I have seen better hotels
Spacious room, good shower and bedding
It was completely fine and nice, but I think it is overrated.
Skrevet 27 juni 2014

Doris J. fra Tyskland
Par
Opphold på én natt i juni 2014
Admiring Decent Lodging On Nobleness
comfort, atmosphere and style
excellent
Skrevet 20 juni 2014