Bra 7,2
basert på 24 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 24 anmeldelser
  • Renslighet 7,6
  • Fasiliteter 9,0
  • Beliggenhet 6,8
  • Romkomfort/standard 7,1
  • Ansattes arbeid 7,7
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

Omar fra Pakistan
Forretningsreisende
Opphold på én natt i april 2011
Posh hotel and great value for money
Clean and posh, excellent rates
it was a nice and relaxing stay. the hotel was a 15 minute taxi ride from the airport. the room and hotel interior were posh and clean. the room rates were very reasonable.
Skrevet 10 april 2011

Margaret fra Australia
Gruppe
Opphold på 3 netter i oktober 2010
Great location, room too small for three people
cose to city
no parking included for car and no breakfast included
Manager not helpful at all. Stay in Holiday Inn at Hamburg and it was a wonderful stay compared to Berlin.
Skrevet 14 november 2010

Ulrike fra Østerrike
Forretningsreisende
Opphold på én natt i juli 2010
Good hotel to save a few box
Confortable room
Location
Nice hotel which is unfortunately not within walking distance of main attraction. It provides the guaranteed comfort of a chain hotel. The curry wurst stand is just across the street. I would definitely go there again if I had to save on a business trip. For tourism, choose something closer to the main attractions unless you wish to discover a district off the beaten path.
Skrevet 08 november 2010

Anders fra Sverige
Familie med eldre barn
Opphold på 2 netter i juli 2010
inget märkvärdigt hotell
Trevlig personal nära tunnelbana
det var 36 grader ute och ingen aircon på rummet fick efter tjat låna en fläkt på 30 cm i diameter skrattretande
Kommer inte bo på detta hotell någotmer pga dålig städning och obeväma rumm
Skrevet 19 juli 2010

Karen fra Danmark
Familie med eldre barn
Familiesuite
Opphold på 3 netter i mars 2013
Fint ophold
Værelse, beliggenhed, morgenmad
Skrevet 22 mars 2013

Kim fra Danmark
Par
Queen rom - røykfritt
Opphold på 3 netter i mars 2013
Godt hotel, venligt personale.
Hotellet havde de ting som man havde brug for...
Den eneste ulempe ved hotellet, er at det ligger i et indvandrer område, det gør det lidt utrygt...
Skrevet 07 mars 2013

Bernd fra Tyskland
Par
Opphold på én natt i juni 2016
Für ein Nacht mehr als in Ordnung
Paßt
Skrevet 23 juni 2016

Monika fra Tyskland
Familie med eldre barn
Double 2 dobbeltsenger - røykfritt
Opphold på én natt i april 2016
Tolles Hotel
Ein super Hitel, mit 1a Mitarbeiter, super freundlich zuvorkommend hilfsbereit
Skrevet 10 april 2016

Cornelia fra Tyskland
Par
Standard
Opphold på 4 netter i august 2015
Keine 4 Sterne wert
Das Frühstück.
Mein Freund und ich haben das Hotel für 4 Nächte gebucht. Wir dachten wir können und auf diese Hotelkette verlassen- dies war nicht der Fall. Unser Zimmer war im 2. OG und direkt neben unseren Fenstern war eine sehr laute Lüftungsanlage die durchgehend lief, sodass man Nachtd kaum schlafen konnte. Außerdem stank der Hotelflur dermaßen nach Putzmittel das es einem regelrecht den Atem abstellte. Auch das Bett überzeugte uns nicht da es aus zwei getrennten Matrazen bestand. Die Einrichtung ist sehr veraltet und oftmals heruntergekommen. Ebenso das Bad mit der kaputten Duschtüre störte uns sehr, da das ganze Wasser zur Toilette hinaus lief. Das Frühstück war in Ordnung mit vielen verschiedenen Dingen, allerdings kamen die Mitarbeiter oftmals nicht hinterher das dreckige Geschirr zu verräumen sodass man des Öfteren auf einen freien, sauberen Platz warten musste. Alles in allem haben wir von der Hotelkette Holiday Inn mehr erwartet und waren über dass Ergebnis sehr enttäuscht und würden es daher auch nicht mehr buchen.
Skrevet 30 august 2015

Enver fra Tyskland
Familie med eldre barn
Double 2 dobbeltsenger - røykfritt
Opphold på 2 netter i mai 2015
berlin trip
früstück, personal und zimmer
PreisLeistung ist o.k
Skrevet 27 mai 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: