Glimrende 8,8
basert på 69 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 69 anmeldelser
  • Renslighet 9,4
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 9,1
  • Service 8,8
  • Valuta for pengene 8,8
  • Mat/middag 8,1
Sorter etter

ines fra Kroatia
Forretningsreisende
1 queen bed - røykfritt
Opphold på 3 netter i september 2014
Better than expected
Fantastic breakfast , nice room
Skrevet 21 september 2014

hadas fra Israel
Familie med eldre barn
Double queen bed
Opphold på 5 netter i august 2014
great hotel
good breskfast, nice and friendly staff, clean room, comfortable bed
Skrevet 07 september 2014

Daniel fra Australia
Par
1 queen bed - røykfritt
Opphold på 2 netter i desember 2013
Clean, Attentive and Perfect
Clean, Buffet Breakfast and Service
The stay was perfect. Check in and out was quick and all of my Gold HHonors benefits were acknowledged and provided. Internet was fast and the hotel is located in a perfect location.
Skrevet 04 januar 2014

Daniel fra Australia
Par
1 queen bed - røykfritt
Opphold på én natt i desember 2013
Perfect Stay
Breakfast, Comfort and Shower
Skrevet 29 desember 2013

Kit fra Hongkong
Familie med eldre barn
Twin
Opphold på 2 netter i september 2013
This is my worse stay in a hotel .
Breakfast,internet,cleanliness
We were assigned a room in the second floor ,just next to the S-Bahn although we requested a higher level. Our request were neglected. We slept just paraell to the train.The train passed by us every few minutes.We were tolerate enough to stay for two nights .We were very angry.This hotel is far from our expectation.
Skrevet 03 oktober 2013

Elaine fra
Reiste alene
Twin
Opphold på 4 netter i juli 2013
Value for money
Clean & comfortable room. Close to public transport hub. Good breakfast spread. Free wifi. Overall, value for money.
Comfortable. Recommended as a value for money accommodation in Berlin. Convenient access to public transportation
Skrevet 12 august 2013

Peter fra Australia
Reiste alene
Twin
Opphold på 3 netter i juli 2013
Great hotel, easy and affordable. Would reccommend
Location, Comfort, All-inclusive
Fantastic, we chose this Hotel from Trip Advisor and was very pleased with it.
Skrevet 23 juli 2013

Simon fra Storbritannia
Forretningsreisende
Double queen bed
Opphold på 2 netter i mars 2013
Clean comfy hotel in decent location
Convenience to Tegel airport, Convenience for Messe Exhibition Centre (for business visitors), Good comfy rooms
Skrevet 12 mars 2013

nicolas fra Tyskland
Par
1 queen bed - røykfritt
Opphold på én natt i desember 2012
Nice Hotel , good location
Good location, 5 min walk to Zoo, very good breakfast, quit rooms
The Hotel is 5 min walk to Zoo station and Ku Damm. The Hotel is very new and the rooms are very quiet. The breakfast is very good.
Skrevet 05 januar 2013

Charles fra USA
Par
1 queen bed - røykfritt
Opphold på 4 netter i november 2012
Efficient
Proximity to Kudamm
Request the hide a bed to be used! The bed is too small for comfort for 2 adults. Never did get to park in the adjacent parking area Why???
Skrevet 14 november 2012


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: