2015
Glimrende 8,9
basert på 198 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 198 anmeldelser
  • Renslighet 9,3
  • Fasiliteter 8,9
  • Beliggenhet 9,3
  • Romkomfort/standard 9,3
  • Ansattes arbeid 9,0
  • Valuta for pengene 8,9
  • Mat/middag 7,7
Sorter etter

jinying fra Kina
Par
Dobbeltrom Privilege
Opphold på 2 netter i oktober 2015
best one in berlin
i love this hotel
Skrevet 12 juni 2016

Celia fra Hongkong
Reiste alene
Deluxe enkeltrom
Opphold på 3 netter i juni 2016
Good value for money
Location of hotel is great and their staff are very friendly and helpful. The bed is in good quality.
Skrevet 05 juni 2016

Markus fra Sverige
Par
Deluxe dobbeltrom
Opphold på 3 netter i mai 2016
God standard but...
The breakfast buffet was ok but the selection was not wide enough to justify the price. o either the selection should be greater (!!!) or the price lower. The showers where nice but water leaks out on the bathroom floor. If you do not want to use the waterfall shower there is no holder for the lower shower on a good hight! (e.g. 1,8m)
Skrevet 17 mai 2016

Alicia fra USA
Reiste alene
Deluxe enkeltrom
Opphold på én natt i april 2016
Location and Facilities are nice
wishing the staff can be more helpful, was feeling ill the second night, and the front desk provided me with the wrong information about finding the pharmacy to purchased medicine, had to stop by larger hotel to ask for help
Skrevet 20 april 2016

Christian fra Sveits
Par
Deluxe dobbeltrom
Opphold på 5 netter i april 2016
Perfect
Excellent Place to stay!
Skrevet 17 april 2016

YI fra Taiwan
Forretningsreisende
Deluxe dobbeltrom
Opphold på én natt i april 2016
Good location
It is just next to underground but we drive car to here this time. The parking charge is way too expensive. Expect that, everything is good. Stylish, spacious and clear room!
Skrevet 08 april 2016

Bernardus fra Tyskland
Reiste alene
Deluxe dobbeltrom
Opphold på én natt i mars 2016
excellent value for money
only - : charging 10€ for checking out one (!) hour later does not stand in line with the room rate
Skrevet 30 mars 2016

Ammad fra Pakistan
Forretningsreisende
Dobbeltrom Privilege
Opphold på 5 netter i februar 2016
Good place to stay & value for money
Good place to stay & value for money
Skrevet 27 mars 2016

cheuk fra Storbritannia
Par
Deluxe dobbeltrom
Opphold på 2 netter i mars 2016
Good
Nice hotel
Skrevet 24 mars 2016

Allar fra Finland
Par
Deluxe dobbeltrom
Opphold på 2 netter i mars 2016
Great service and good value for money
-
Skrevet 09 mars 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: