Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,7
basert på 229 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 229 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 9,0
  • Fasiliteter 8,5
  • Beliggenhet 9,3
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Ansattes arbeid 8,8
  • Verdi for pengene 8,6
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Effi L. fra Israel
Forretningsreisende
Opphold på 6 netter i august 2016
Excellent Hotel
Everything was perfect except for one thing - the shower water's max temperature was not very high.
Skrevet 15 august 2016

Henry O. fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i juli 2016
The Best Hotel
Everything is excellent here. Very strategic location to all sightseeing sites and the hotel is very nice.
Skrevet 05 august 2016

Steven O. fra Australia
Reiste alene
Opphold på 4 netter i juli 2016
Great hotel...excellent choice for Berlin
Great facilities, huge rooms, next to all transport, fantastic buffet breakfast...and even a pool on the top floor...excellent staff...would definitely stay again
Skrevet 31 juli 2016

Kok C. fra Hongkong
Par
Opphold på 4 netter i juli 2016
Very nice hotel
Good location , new and clean room, staff are polite and sincere to serve each of the visitors
Skrevet 23 juli 2016

Iain F. fra Storbritannia
Familie med store barn
Opphold på 5 netter i juli 2016
Excellent value and perfect location.
Wouldn't hesitate to stay there again.
Skrevet 15 juli 2016

Robyn M. fra New Zealand
Forretningsreisende
Opphold på én natt i juli 2016
Highly rated
Could not fault this hotel, comfort, location, great staff.
Skrevet 15 juli 2016

Danielle W. fra Australia
Par
Opphold på 2 netter i juni 2016
:)
Ideal location for walking or catching the train to the sights. Large room with comfy beds. Reception staff very friendly and spoke excellent English. Would definitely stay here again.
Skrevet 30 juni 2016

Jonathon F. fra Australia
Par
Opphold på 4 netter i juni 2016
5 star
Great all round.
Skrevet 26 juni 2016

tsuginori S. fra Japan
Par
Opphold på 3 netter i juni 2016
very good
a bit difficult to find hotel from station, all others are very good, particulary good location to visit various museum.
Skrevet 21 juni 2016

iskandar B. fra Indonesia
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i juni 2016
great location poor breakfast attendants
the hotel is in a well located area within walking distance to various attractions. However the gym lacks equipment and weights and the staffs at breakfast were quite rude that ruined the pleasant experience i started with
Skrevet 17 juni 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: