Glimrende 8,7
basert på 234 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 234 anmeldelser
  • Renslighet 9,0
  • Fasiliteter 8,4
  • Beliggenhet 9,3
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Service 8,8
  • Valuta for pengene 8,6
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Bruce fra Storbritannia
Familie med store barn
Dobbeltrom
Opphold på 2 netter i august 2016
Excellent. Reception & concierge very helpful. Great location & breakfast. Very clean & comfortable
All perfect Excellent in every way Reception & concierge very helpful. Great location & breakfast. Very clean & comfortable
Skrevet 21 august 2016

Colin fra Storbritannia
Par
Dobbeltrom
Opphold på 3 netter i august 2016
August 2016
Perfect location for getting about, easy route from both airports.
Skrevet 19 august 2016

Elizabeth fra Australia
Par
Dobbeltrom
Opphold på 3 netter i august 2016
Close to everything
Great location and very close in walking distance to most attractions. excellent service. I would definitely go there again
Skrevet 17 august 2016

Effi fra Israel
Forretningsreisende
Dobbeltrom
Opphold på 6 netter i august 2016
Excellent Hotel
Everything was perfect except for one thing - the shower water's max temperature was not very high.
Skrevet 15 august 2016

Henry fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Dobbeltrom med ekstra seng
Opphold på 3 netter i juli 2016
The Best Hotel
Everything is excellent here. Very strategic location to all sightseeing sites and the hotel is very nice.
Skrevet 05 august 2016

Steven fra Australia
Reiste alene
Double
Opphold på 4 netter i juli 2016
Great hotel...excellent choice for Berlin
Great facilities, huge rooms, next to all transport, fantastic buffet breakfast...and even a pool on the top floor...excellent staff...would definitely stay again
Skrevet 31 juli 2016

Kok fra Hongkong
Par
Dobbeltrom
Opphold på 4 netter i juli 2016
Very nice hotel
Good location , new and clean room, staff are polite and sincere to serve each of the visitors
Skrevet 23 juli 2016

Iain fra Storbritannia
Familie med store barn
Dobbeltrom
Opphold på 5 netter i juli 2016
Excellent value and perfect location.
Wouldn't hesitate to stay there again.
Skrevet 15 juli 2016

Robyn fra New Zealand
Forretningsreisende
Dobbeltrom
Opphold på én natt i juli 2016
Highly rated
Could not fault this hotel, comfort, location, great staff.
Skrevet 15 juli 2016

Danielle fra Australia
Par
Dobbeltrom med ekstra seng
Opphold på 2 netter i juni 2016
:)
Ideal location for walking or catching the train to the sights. Large room with comfy beds. Reception staff very friendly and spoke excellent English. Would definitely stay here again.
Skrevet 30 juni 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: