Bra 7,3
basert på 27 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 27 anmeldelser
  • Renslighet 7,0
  • Fasiliteter 6,3
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 6,6
  • Service 7,3
  • Valuta for pengene 7,5
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

Klaus fra Danmark
Forretningsreisende
Standard dobbeltrom
Opphold på én natt i september 2015
Fint lille byhotel
Venligt - rent - centralt
Fint lille byhotel med ordnede forhold.Stort værelse med højt til loftet. Dejligt varm vand i bruseren og masser af det.
Skrevet 08 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

Joergen fra Danmark
Par
Standard dobbeltrom
Opphold på 2 netter i april 2014
Det var udmærket - især set i forhold til prisen.
Beliggenhed, godt badeværelse, ok senge.
Det var ok. Især en nat var der dog en del støj fra andre gæster der kom sent hjem ved 4 tiden og fortsatte festen.
Skrevet 23 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

IRMGARD fra Tyskland
Reiste alene
Economy enkeltrom
Opphold på én natt i september 2016
Gute Unterkunft am Adenauerplatz!
Ich hatte ein Einzelzimmer gebucht. Mein Zimmer hatte sogar einen kleinen Balkon . Sehr schön gelegen. Zur Begrüssung gab es ein kleines Wasser. Alles war Bestens, bis auf Wlan, was nicht immer einwandfrei funktionierte. Personal und Frühstück sehr gut! Weiter so!
Skrevet 25 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Matthias fra Tyskland
Gruppe
Economoy trippelrom
Opphold på 4 netter i august 2015
Gutes und günstiges Hotel in zentraler Lage
zentrale Lage, Preis-/Leistungsverhältnis und gutes Frühstücksbuffet
Es war ein angenehmer Aufenthalt. Das Hotel ist sauber und ordentlich und bietet ein tolles Preis-/Leistungsverhältnis. Das Frühstücksbuffet ist gut und das Personal an der Rezeption ist sehr nett und freundlich.
Skrevet 08 september 2015
Var denne ontalen nyttig?

Enrico fra Tyskland
Par
Standard dobbeltrom
Opphold på én natt i oktober 2013
Kurztrip
Super Lage, nettes ausreichendes Zimmer. Tolles Preis/Leistungs- verhältnis
Absolut top! Nette, fachkundige Mitarbeiter. Für so einen Aufenthalt mal kurz zum shoppen, einfach perfekt.
Skrevet 24 oktober 2013
Var denne ontalen nyttig?

Jensq fra Tyskland
Forretningsreisende
Standard dobbeltrom
Opphold på én natt i oktober 2013
Zimmerausstattung nicht mehr zeitgemäß
Die zentrale Lage
Das Hotel ist gut gelegen. Die Zimmer benötigen aber dringend eine Renovierung.
Skrevet 22 oktober 2013
Var denne ontalen nyttig?

Hans-Georg fra Tyskland
Par
Comfort dobbeltrom
Opphold på 3 netter i august 2013
ein schönes Wochenende
Frühstück, Zimmerservice, nach Innen ruhiges Zimmer
Skrevet 05 september 2013
Var denne ontalen nyttig?

Dietmar fra Tyskland
Reiste alene
Standard enkeltrom
Opphold på én natt i april 2013
Für eine Nacht ausreichend
zentrale Lage
Skrevet 10 april 2013
Var denne ontalen nyttig?

Julia fra Tyskland
Par
Standard dobbeltrom
Opphold på 2 netter i februar 2013
Zentrale Lage
Zentrale Lage, Badezimmer im Raum, Sauber
Sehr gute, zentrale Lage. Direkt an der U-Bahn Station "Adenauerplatz". Zimmer sauber. Reicht für ein schönes Touri-Wochenende in Berlin
Skrevet 02 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

Daniel fra Tyskland
Par
Standard dobbeltrom
Opphold på 7 netter i juli 2012
Fein aber das wars
Nettes personal, frühstück incl.
werde nicht mehr am Kudamm stehen. Die interessanten Ecken Berlins sind wo anders.
Skrevet 14 august 2012
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: