Tilbake til hotellinfo

Bra 7,2
basert på 24 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 24 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,1
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 6,6
  • Ansattes arbeid 7,2
  • Verdi for pengene 7,3
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Joergen R. fra Danmark
Par
Opphold på 2 netter i april 2014
Det var udmærket - især set i forhold til prisen.
Beliggenhed, godt badeværelse, ok senge.
Det var ok. Især en nat var der dog en del støj fra andre gæster der kom sent hjem ved 4 tiden og fortsatte festen.
Skrevet 23 april 2014

Matthias F. fra Tyskland
Gruppe
Opphold på 4 netter i august 2015
Gutes und günstiges Hotel in zentraler Lage
zentrale Lage, Preis-/Leistungsverhältnis und gutes Frühstücksbuffet
Es war ein angenehmer Aufenthalt. Das Hotel ist sauber und ordentlich und bietet ein tolles Preis-/Leistungsverhältnis. Das Frühstücksbuffet ist gut und das Personal an der Rezeption ist sehr nett und freundlich.
Skrevet 08 september 2015

Enrico G. fra Tyskland
Par
Opphold på én natt i oktober 2013
Kurztrip
Super Lage, nettes ausreichendes Zimmer. Tolles Preis/Leistungs- verhältnis
Absolut top! Nette, fachkundige Mitarbeiter. Für so einen Aufenthalt mal kurz zum shoppen, einfach perfekt.
Skrevet 24 oktober 2013

Jensq W. fra Tyskland
Forretningsreisende
Opphold på én natt i oktober 2013
Zimmerausstattung nicht mehr zeitgemäß
Die zentrale Lage
Das Hotel ist gut gelegen. Die Zimmer benötigen aber dringend eine Renovierung.
Skrevet 22 oktober 2013

Hans-Georg B. fra Tyskland
Par
Opphold på 3 netter i august 2013
ein schönes Wochenende
Frühstück, Zimmerservice, nach Innen ruhiges Zimmer
Skrevet 05 september 2013

Dietmar A. fra Tyskland
Reiste alene
Opphold på én natt i april 2013
Für eine Nacht ausreichend
zentrale Lage
Skrevet 10 april 2013

Julia M. fra Tyskland
Par
Opphold på 2 netter i februar 2013
Zentrale Lage
Zentrale Lage, Badezimmer im Raum, Sauber
Sehr gute, zentrale Lage. Direkt an der U-Bahn Station "Adenauerplatz". Zimmer sauber. Reicht für ein schönes Touri-Wochenende in Berlin
Skrevet 02 mars 2013

Daniel H. fra Tyskland
Par
Opphold på 7 netter i juli 2012
Fein aber das wars
Nettes personal, frühstück incl.
werde nicht mehr am Kudamm stehen. Die interessanten Ecken Berlins sind wo anders.
Skrevet 14 august 2012

Wolfgang H. fra Tyskland
Gruppe
Opphold på én natt i mai 2012
Personal, Zimmer, Frühstück und Service sehr gut
Hat mir sehr gut gefallen der Aufenthalt.
Ein sehr schönes altes gelegenes Haus auf dem Kurfürsten Damm. Zimmer mit hohen Decken, Ausblick zum Innenhof mit viel Grün. Personal sehr nett, Frühstück war sehr lecker. Alles in allem, ich bin sehr zufrieden und beim nächsten Berlin Besuch, falls der Preis OK ist, Buche ich dieses Hotel wieder. Freue mich drauf!
Skrevet 02 juni 2012

J.a S. fra Nederland
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i desember 2015
in berlijn
de prijs vriendelijke personeel ontbijt
Skrevet 30 desember 2015