Glimrende 8,2
basert på 27 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 27 anmeldelser
  • Renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,2
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 8,6
  • Valuta for pengene 8,4
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

david fra Storbritannia
Par
Superior dobbeltrom
Opphold på 3 netter i august 2014
Average place with rude staff
Musty rooms and not clean. It was ok but it should be better.
Skrevet 20 februar 2015

david fra Storbritannia
Reiste alene
Superior dobbeltrom
Opphold på 2 netter i august 2014
Grand gay aparrtment that is a hotel. Prissy staff
Location is Good. Quite Nosey and smoke smell in rooms
Yes was ok. The room smelled of smoke and then of artificial room freshner. It's ok but very noisy from street.
Skrevet 20 februar 2015

Sergey fra Storbritannia
Reiste alene
Superior dobbeltrom
Opphold på én natt i desember 2014
Pleasant stay, enjoyable service
Attentive service, well-managed hotel, excellent location
Skrevet 05 desember 2014

ann fra Irland
Reiste alene
Enkeltrom med delt toalett
Opphold på én natt i oktober 2014
Quaint hotel
Location cost and staff
Beautiful hotel in a very old building. Spotlessly clean rooms and comfy bed. Perfect area for the gay nightlife. Will def be back
Skrevet 17 oktober 2014

Simon fra Storbritannia
Par
Dobbeltrom
Opphold på 2 netter i mars 2014
great!
you can open the windows!!!! Friendly staff All rooms different
Excellent - the hotel is really different. Quiet (at least in mid-week). Window opening onto pretty internal courtyard. We slept very well - which is not usually the case for us in hotels.
Skrevet 31 mars 2014

Hey fra Australia
Par
Dobbeltrom
Opphold på 5 netter i august 2013
Nice room n pleasant staff
Old world charm. Quiet n close to everywhere
Very pleasant. Easy access to everywhere. Liked the old world charm of the hotel. Very High ceilings, large spacious room, balcony, staff very friendly and assisted with enquiries. Great ambience for a boutique hotel.
Skrevet 17 september 2013

ONG fra Singapore
Par
Dobbeltrom
Opphold på 3 netter i juni 2013
Friendly/helpful staff
- Friendly/helpful staff
Skrevet 11 august 2013

Christian fra Australia
Reiste alene
Dobbeltrom
Opphold på 3 netter i april 2013
Nice Hotel in good area
Room Decor - comfy bed - good area for bars and nightlif
Skrevet 05 mai 2013

Erik fra Norge
Reiste alene
Enkeltrom
Opphold på 2 netter i april 2013
Ok gay hotel
Cheap, easy, gay
Skrevet 25 april 2013

Albert fra USA
Par
Dobbeltrom
Opphold på 3 netter i mars 2013
Great boutique hotel. Great staff.
Staff, rooms, wi-fi
Next time we are in Berlin, we will definitely stay here. Great place to stay in the middle of a wonderful neighborhood with plenty of quality restaurants around and very close to the U-Bahn station.
Skrevet 03 april 2013


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: