arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,6
basert på 13 anmeldelser
Ypperlig 9,2
basert på 589 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 13 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 9,0
  • Ansattes arbeid 8,8
  • Verdi for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,7

Anonymous
Norge
05 april 2015
Hyggelig og intimt hotell
Profesjonell og vennlig betjening. God mat.
Vi fikk først tildelt et lite rom mot bakgården, rett under en støyende ventilasjonsvifte. Dette klaget vi på sporenstreks, og fikk uten videre et mye bedre rom, uten støy.

Timo R.
Finland
08 desember 2010
Erinomainen sijainti ja viihtyisä hotelli
Mielyttävät tilavat huoneet, laadukas sisustus, hyvä aamupala, jossa tilattavat lämpimät aamupalat
Pieni hotelli, ei lisäpalveluita
Mielyttävä ja erittäin siisti hotelli aivan vanhankaupungin keskustassa. Ystävällinen palvelu ja siistit tilat. Hotellilla kaksi ravintolaa (venäläinen ja eestiläinen, emme käyneet tosin). Hotelli pieni, joten aamupala yksinkertainen, mutta laadukas. Hyvät lämpimät aamupalat (munakkaat & pekonit) erilliselä menulla.

Osmo V.
Finland
22 mai 2010
St Petersburg Tallinn
Cozy, bathroom with a bath tub, quiet and peaceful. Very close to everything in the Old Town. At the arrival a sudden question of a smoking room required surprised me happily - even though I would have smoked anyway as I did hanging outside the window.
Personnel behind the counter could be more friendly and happier than they were. I hope that wasn't because of us ;) Anyway, service there was very good added with a suggestion of needing a taxi at our departure and ordering it.
Absolutely recommended. Really nothing to complain at all. We had a a really good time there in peace and quiet. No doubt we'll be back there soon !

Terje
Norge
03 desember 2014
Utmerket hotell og personale
Beliggenheten, restauranten, personalet
Hard seng og litt lite varme på rommet

Sonja
Norge
19 november 2014
Meget hyggelig hotell med imøtekommende...
Hotellet lå kjempeflott til midt i Gamlebyen i Tallinn.

Tzu Y.
Taiwan
01 desember 2015
整體表現都非常好的一間飯店
服務非常好,房間非常整潔,早餐非常美味
飯店地點非常好,離聖誕市集非常的近,步行3分鐘即可到達。 服務人員非常的友善,房間也非常舒適,尤其是床,讓我一覺好眠,給它極高的評價。

Jan
Norge
02 oktober 2014
Midt i gamlebyen
Vi trives svært godt på dette hotellet og det er tredje gang vi er der. Beliggenheten er topp, betjeningen hyggelig og imøtekommende og frokosten er god.
ingenting

Stein
Norge
26 september 2014
Veldig fint hotell, men tok...
Det meste, hyggelig alle plasser, flott frokost og meget hyggelig personal, greit rom -
Se notat, men vi fikk inn ekstra stol, noe vi satte pris på.

Trond
Norge
22 juli 2014
Exceptional
Rolig gate, men likevel meget sentralt rett ved Rådhusplassen. Serviceminded og hyggelig personale. Komfortable senger og velutstyrte rom. Godt utvalg ved frokostbuffeten, også med noen estiske ...

Laurent
Frankrike
25 januar 2016
Great service and location
great location, great room and very nice and helpful people

Pasi
Finland
24 januar 2016
Definitely worth coming back!
Beautiful contemporary decor and our deluxe room on the 3rd floor was just as nice as the on the photos. True 5 star service all around the hotel from front desk to house keeping. Good breakfast! ...

Megan
USA
22 januar 2016
Great hotel, great location!
Heated bathroom floors!! Close to everything. Very helpful staff.

Laurent
Frankrike
10 januar 2016
Superb
Great hotel, great location, very nice room