Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,6
basert på 13 anmeldelser
Ypperlig 9,2
basert på 588 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 13 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 9,0
  • Ansattes arbeid 8,8
  • Verdi for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,7
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Anonymous fra Norge
Gruppe
Veldig bra hotell, ypperlig beliggenhet!
Atmosfæren! Har lite spa tilbud:)
personalet var veldig flinke og service orienterte, kun resepsjonsist søndag (student ??) var mer opptatt av skole bøkerne
Skrevet 21 april 2015

Timo R. fra Finland
Par
Opphold på 2 netter i desember 2010
Erinomainen sijainti ja viihtyisä hotelli
Mielyttävät tilavat huoneet, laadukas sisustus, hyvä aamupala, jossa tilattavat lämpimät aamupalat
Pieni hotelli, ei lisäpalveluita
Mielyttävä ja erittäin siisti hotelli aivan vanhankaupungin keskustassa. Ystävällinen palvelu ja siistit tilat. Hotellilla kaksi ravintolaa (venäläinen ja eestiläinen, emme käyneet tosin). Hotelli pieni, joten aamupala yksinkertainen, mutta laadukas. Hyvät lämpimät aamupalat (munakkaat & pekonit) erilliselä menulla.
Skrevet 08 desember 2010

Osmo V. fra Finland
Par
Opphold på 2 netter i mai 2010
St Petersburg Tallinn
Cozy, bathroom with a bath tub, quiet and peaceful. Very close to everything in the Old Town. At the arrival a sudden question of a smoking room required surprised me happily - even though I would have smoked anyway as I did hanging outside the window.
Personnel behind the counter could be more friendly and happier than they were. I hope that wasn't because of us ;) Anyway, service there was very good added with a suggestion of needing a taxi at our departure and ordering it.
Absolutely recommended. Really nothing to complain at all. We had a a really good time there in peace and quiet. No doubt we'll be back there soon !
Skrevet 22 mai 2010

Marit fra Norge
Reiste alene
Superb
Beliggenheten, stilen og rommet!
Søndagsvikaren kunne trengt et servicekurs for å holde de andres nivå!
Skrevet 21 april 2015

Thomas fra Norge
Par
Flott beliggenhet
Bra beliggenhet, serviceinnstilt personale, pluss for varm frokost som kunne bestilles ved bordet,
Litt harde senger
Skrevet 15 april 2015

Tzu Y. fra Taiwan
Reiste alene
Opphold på én natt i november 2015
整體表現都非常好的一間飯店
服務非常好,房間非常整潔,早餐非常美味
飯店地點非常好,離聖誕市集非常的近,步行3分鐘即可到達。 服務人員非常的友善,房間也非常舒適,尤其是床,讓我一覺好眠,給它極高的評價。
Skrevet 01 desember 2015

Anonymous fra Norge
Par
Hyggelig og intimt hotell
Profesjonell og vennlig betjening. God mat.
Vi fikk først tildelt et lite rom mot bakgården, rett under en støyende ventilasjonsvifte. Dette klaget vi på sporenstreks, og fikk uten videre et mye bedre rom, uten støy.
Skrevet 05 april 2015

Terje fra Norge
Par
Utmerket hotell og personale
Beliggenheten, restauranten, personalet
Hard seng og litt lite varme på rommet
Skrevet 03 desember 2014

Sonja fra Norge
Par
Meget hyggelig hotell med imøtekommende...
Hotellet lå kjempeflott til midt i Gamlebyen i Tallinn.
Skrevet 19 november 2014

Jan fra Norge
Par
Midt i gamlebyen
Vi trives svært godt på dette hotellet og det er tredje gang vi er der. Beliggenheten er topp, betjeningen hyggelig og imøtekommende og frokosten er god.
ingenting
Skrevet 02 oktober 2014

Stein fra Norge
Par
Veldig fint hotell, men tok...
Det meste, hyggelig alle plasser, flott frokost og meget hyggelig personal, greit rom -
Se notat, men vi fikk inn ekstra stol, noe vi satte pris på.
Skrevet 26 september 2014

Trond fra Norge
Par
Exceptional
Rolig gate, men likevel meget sentralt rett ved Rådhusplassen. Serviceminded og hyggelig personale. Komfortable senger og velutstyrte rom. Godt utvalg ved frokostbuffeten, også med noen estiske ...
Skrevet 22 juli 2014

Ranjan fra Singapore
Småbarnsfamilie
Luxury Historic hotel with a...
Location is terrific.
No Elevator, although staff were helping with luggage.
Skrevet 12 juli 2016