Glimrende 8,6
basert på 25 anmeldelser
Glimrende 8,4
basert på 1174 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 25 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 9,9
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Ansattes arbeid 8,6
  • Valuta for pengene 8,4
  • Mat/middag 7,7
Sorter etter

Hironori fra Japan
Reiste alene
Standard
Opphold på én natt i desember 2010
スタッフが笑顔で対応してくれて感じが良い。
ロケーションが大変よい。部屋も清潔で落ち着いた雰囲気。
冬は階段室が少し寒い。
旧市庁舎広場のすぐ近くにありタリン旧市街の観光には大変便利。古い建物をモダンにアレンジしてあり落ち着いたホテル。冬は雪が積もってしまうので中庭のカフェが利用できないのが残念。
Skrevet 03 januar 2011

Johs fra Norge
Par
Meget bra hotel med hyggelig...
Hotel Fasiliteter Atmosfære
Skrevet 10 august 2014

Hanne fra Norge
Gruppe
Pleasant
Ekstrasengen var elendig
Skrevet 20 juli 2014

karin fra Finland
Familie med store barn
Economy dobbeltrom
Opphold på én natt i juli 2016
viihtyisä hotelli aivan torilla
Viihtyisät huoneet. Ilmastointi ei toiminut ja se oli pieni miinus... Käytiin illalla syömässä Pegasus ravintolassa, oli tosi hyvää ruokaa. Aivan hotellin lähellä on ravintola joka on nro 1 tripadvaisorissa (en muista nimeä)
Skrevet 05 august 2016

Maria fra Finland
Familie med store barn
Dobbeltrom
Opphold på én natt i mai 2016
Siisti, hyvä hotelli, mahtava sijainti
Aamupala olisi voinut olla monipuolisempi, esim. puuroa olisi suomalaisena kaivannut, mutta pikku juttu.
Skrevet 01 juni 2016

Ingvild fra Norge
Par
Exceptional
Alt var helt perfekt. Maten, renhold og beliggenheten.Hele hotellet oste av atmosfære.Du ble hensatt til gammeltid. Et flott hotell. Vi hadde bestilt et rom, men hotellet var fullt, og vi fikk da en ...
Har ingenting å klage på
Skrevet 02 juli 2014

Veli-matti fra Finland
Småbarnsfamilie
Very good
Great location and friendly service.
Skrevet 24 april 2016

Maarit fra Finland
Par
Executive dobbeltrom
Opphold på 2 netter i juli 2015
Viihtyisä hotelli keskellä vanhaa kaupunkia
Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla vanhassa kaupungissa. Pieni, charmikas hotelli, jossa persoonallinen ja viihtyisä sisustus. Ystävällinen henkilökunta ja herkullinen aamiainen.
Viihdyimme todella hyvin ja tulemme tähän hotelliin uudestaan. Suosittelen!
Skrevet 22 juli 2015

Pihla fra Finland
Par
Dobbeltrom
Opphold på én natt i juni 2013
Kaunis mutta rento vanhankaupungin hotelli
Palvelu, hotellin sijainti, hotellin sisustus
Hotelli oli kauniisti kunnostettu ja palvelu oli hyvin ystävällistä mutta myös mukavan rentoa. Suosittelen pariskunnille ja perheille jotka haluavat viettää rauhallisen loman viihtyisässä ja kauniissa hotellissa vanhankaupungin parhaalla paikalla.
Skrevet 19 juni 2013

Petr fra Russland
Par
Everything was ok, tnx all...
Perfect location, good enough breakfast.
Skrevet 16 april 2016

Pipavin fra Thailand
Gruppe
You are my hero!
The staff is super nice. We had big luggages with us. Our room is on the 3rd floor without elevator and the staff was helping us to carry the bags to our room. When we leave, he also helped carry ...
Could be nicer to have shower box in the room instead of just shower curtain but the bathroom is spacious.
Skrevet 16 april 2016

Heikki fra Finland
Par
Dobbeltrom
Opphold på én natt i november 2012
Upea mukavan pieni hotelli vanhassakaupungissa
Valkosävyinen baari ja kallioon louhittu aamiastila ovat hienosti tehtyjä paikkoja
Vanhan ajan tyyliä henkivä mukavan pieni hotelli Raatihuoneentorilta lähtevällä kujalla. Henkilökunta oli ystävällistä ja aamiainen oikein hyvää.
Skrevet 28 november 2012

Markku fra Finland
Par
Opphold på én natt i august 2011
Viihtyisä hotelli loistavalla paikalla
Kaunis tilava huone. Hyvä sijainti. Tunnelmalliset yleiset tilat. Maukas aamiainen. Ystävällinen palvelu.
Kaunis ja tilava huone ja kylppäri. Keskeinen sijainti silti meluton. Kivat yleiset tilat. Hyvä aamiainen (huomioitu myös allergiaongelmat - glut. leipä ja mysli) Palvelualtis henkilökunta.
Skrevet 20 august 2011

Jv fra USA
Familie med store barn
Nice boutique hotel accessible to...
Staff was friendly and helpful. The breakfast was nice with the special order option for hot choices. Location is perfect -- steps from the Old Town square. The room was spacious, clean and the beds ...
The courtyard was icy and a bit hard to navigate. I eventually found an internal way to get to the lobby without going outside, but it's not simple.
Skrevet 13 april 2016

Anonymous fra Polen
Reiste alene
Okay
Localization close to city centre. Good breakfast.
Very hard to get there by car. A lot of stairs. Not appropriate for disabled people.
Skrevet 03 april 2016

Pekka fra Finland
Par
Standard
Opphold på én natt i september 2010
Palvelun taso viihtyvyys ja sijainti
Huone jossa yövyimme oli tasokas
huoneiden taso vaihtelee liian paljon 4-5.9-10 yövyimme Hotellissanne ja oli pettymys
Hotellin vastaanotto/palvelu oli erinomainen huone oli erittäin hyvä ja persoonallinen
Skrevet 08 september 2010

Marja-Leena fra Finland
Gruppe
Opphold på 2 netter i august 2010
ehkä toistekkin
hyvä sijainti, ystävällinen palvelu
huoneissa kuuma, vain tuuletin - joka aiheutti vetoa
aivan loistavalla paikalla, henkilökunta ystävällistä. huone pieni ja todella kuuma, huoneessa ilmalämpöpumppu, mutta ei toiminnassa.
Skrevet 25 august 2010

Emanuel fra Finland
Par
Exceptional
Staff were impecable
Skrevet 01 april 2016

Thomas fra Østerrike
Par
Enjoyment in medieval district
perfect location, very nice and attentive staff,
Skrevet 29 mars 2016

Inna fra Russland
Par
Dobbeltrom
Opphold på 2 netter i mars 2012
Отличное расположение и уютные номера
Неплохой завтрак и отличное расположение
отель расположен очень удобно. завтраки неплохие. персонал по-русски не разговаривает. нас поселили в номере на первом этаже во дворике отеля, номер просторный, ванная комната тоже. в целом отелем остались довольны, хотя в следующий раз выберем подешевле, т.к. в старом городе все находится так близко, что можно селить и подальше от ратуши.
Skrevet 04 april 2012


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: