Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,6
basert på 78 anmeldelser
Glimrende 8,4
basert på 1997 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 78 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,4
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Ansattes arbeid 8,8
  • Verdi for pengene 8,8
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Anonymous
Norge
28 juli 2015
Pleasant
Belligenhet
Litt bråkete ute i gaten, lå ved siden av en nattklubb som stengte kl seks om morgen, litt dårlig rengjøring på badet, lå masse hår der

Mahmudur R.
Bangladesh
09 mai 2015
Good hotel in good location in old town
Spacious room, neat and clean, good location
The hotel is situated in the central location of the old town. The restaurants,marketplace and the bus stoppages are very near to the hotel

Einfrid
Norge
13 juli 2015
Vi hadde et godt opphold...
Sentralt beliggende Hyggelig og behjelpelig personell God og sunn frokost for oss nordboere Vi hadde et rolig rom og var glad for det Hotellet har heis God garderobeplass! Hyppig håndkleskift
Brannalarm om natten: Ingen opplysninger til hotellets gjester mens vi alle sto ute i gaten 1 time, - heller ikke at vi kunne gå inn igjen.- Savnet en vannkoker på rommet (komfort). Heisen liten for...

Markku A.
Finland
22 mars 2015
.
.
.

Ole
Norge
05 juli 2015
God beliggenhet
God beliggenhet, gangavstand til alt Store rom Hyggelig betjening
Meget trang heis, vanskelig med barnevogn Party i gaten om natten - OK hvis du ber om et stille rom

Stuart T.
New Zealand
28 januar 2015
Nice Place
Quiet Central Breakfast
The Old Town Maestro was a perfect choice as a hotel in Tallinn town centre. It was nice and quiet and central to everything. It was easy to get to places in a few minutes walk. There was a really nice breakfast each morning and we left staying there as satisfied customers.

Charanjit M.
Australia
29 juni 2014
Fantastic location close to sights
location, restaurants very close and easy to the airport and the ports.
Great hotel, massive rooms, centrally located in Tallinn close to all the sights and restaurants. A must when in Tallinn worth the price.

Randi
Norge
19 mai 2015
Good
Beliggenheten. Ble tatt godt i mot.

Anne-mari
Norge
29 april 2015
Pleasant
Beliggenheten var fantastisk - midt i gamlebyen! Gode senger, stort rom, bra bad.
Frokosten var ok, men hvis en kom kl. 9-1/2 10 var det nesten tomt for egg, pålegg og ost.

Richard J.
Sverige
10 juni 2014
Ok but strange design
location. staff,

Anonymous
Norge
26 november 2014
Exceptional
Fin beliggenhet. Store fine rom med deilige senger. Bra renhold. Gangavstand til store kjøpesentere.

Sau W.
Singapore
02 juni 2014
enjoyable stay with big room
Hotel room is big and clean. Very close to major attraction and restaurants.
We enjoyed our stay very much. There are a lot of good food near by, and close to a shopping mall. Major attractions are just around the corner.Room is big and clean.

Jobalto
Norge
16 oktober 2014
Fornøyd
Beliggenhet Personalet Service Rolig og fint Topp restauranter vis a vi
Ikke parkering, men ok

KIN W.
Hongkong
29 mai 2014
Historical & Eventful.
Position, Spacious rooms, Affordable.

alvy P.
USA
28 mai 2014
Very nice hotel
Location is excellent, large room, good breakfast
This hotel is an excellent location for both old and new town. The staff is excellent, large room with nice bathroom which looks new. Breakfast is excellent, Cab fares are reasonable.

Berit
Norge
17 september 2014
Støy
At det var badekar, og store, luftige rom.
Natt klubb i 1. etg. Bodde i 2. etg. rett over natt-klubben. Lå i sengen og vibrerte til kl. 02.00-03.00 om natten. både natt til lørdag og natt til søndag.

Xu Y.
Hongkong
02 mai 2014
Quite pleasant but room condition is so so
location, staff performance
the room is quite a let down. the hotel is refitted recently but room's aged. Otherwise the location is good, staff friendly and it's a pleasant place to stay for 1 night

Heidi
Norge
27 august 2014
Superb
Perfekt beliggenhet. Stort rom, bra standard. Grei frokost, vennlig personal.

Elena
Russland
09 mars 2016
Exceptional
Great location

Ales R.
Tsjekkia
26 februar 2014
This is a very good hotel in the city-centre
Perfect location, large rooms, nice equipment
I was surprised how large rooms are, how comfortable the hotel is and how close to the city-centre it is. Staff is always very friendly and nice, breakfast is quite good, simply perfect choice. I will defintely come back again.