Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,8
basert på 32 anmeldelser
Glimrende 8,7
basert på 942 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 32 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 9,1
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Verdi for pengene 8,8
  • Mat/middag 8,3

Anonymous fra Norge
Gruppe
Hotell med atmosfære i nærheten...
Frokosten og restauranten.
At det ikke var WiFi men bare internett med kabel. Fikk derfor ikke tiolgang til internett på mobilen.
Skrevet 25 november 2014

Daniel H. fra Sverige
Par
Opphold på én natt i april 2011
Nice boutique hotel with good value for money
Good location, good value, nice rooms
Nice hotel with nice rooms at a good value. The hotel tries to be a boutique high-end hotel, but is in finishings more like a 4*. But nice staff and competitive rates makes it a good find.
Skrevet 08 januar 2012

Frank K. fra Tyskland
Reiste alene
Opphold på 4 netter i august 2011
A very wonderful and cosy place !
very close to the old town, about 5 min. walk to the town hall square
It is really a nice place with friendly people. Nice pub inside and a restaurant. 200 m from the train station (Airport Bus Stop + 2 tram lines - a few trolley bus routes and many other buses). A much nicer place than the big hotels outside old town. I will stay there again next time I am in Tallinn.
Skrevet 05 september 2011

Anonymous fra Norge
Par
Super beliggenhet
Sentral beliggenhet, rolige omgivelser
Noe kloakklukt fra toaletter i resepsjonsområdet enkelte tider. Manglet håndklær på badet da vi booket inn, måtte be om det.
Skrevet 02 oktober 2014

Michael fra Tyskland
Reiste alene
Very good
Historical building, very cosy, nice room, good wifi
check out: printer failed, no bill till today!
Skrevet 05 april 2016

Janne L. fra Finland
Par
Opphold på 2 netter i mai 2011
Nice hotel and good breakfast
Location, breakfast
this hotel is located inside the old town. very comfortable with clean rooms, nice architecture and helpfull staff. the breakfast was very good. i have heard that both of them are also very nice. maybe next time.
Skrevet 17 mai 2011

Anders R. fra Sverige
Par
Opphold på én natt i mars 2012
Trivsamt hotell med vänlig personal
Mycket prisvärt med lugnt läge i utkanten av gamla stan
Hade turen att få en svit med pentry! Trevlig pub/restaurang inom hotellet och mycket tillmötesgående personal.
Skrevet 03 april 2012

Karmo fra Spania
Reiste alene
Ok hotel.
Hotel was in a good location.Comfortable bed.
Wifi connection in my room was very bad.
Skrevet 10 mars 2016

Pirkko fra Finland
Par
Worth for money we spent.
Breakfast was very good
Small parking place
Skrevet 03 mars 2016

Niklas B. fra Sverige
Forretningsreisende
Opphold på én natt i februar 2012
Riktigt fint hotell, kan varmt rekommenderas
Ett underbart fint hotell. Bra frukost men framförallt ett riktigt mysigt hotell.
det här var det finaste hotellet jag har bott på, på väldigt länge. ett litet och mysigt hotell som ändå hade alla moderniteter man kräver som affärsresenär. bra frukost och dessutom bra priser.
Skrevet 07 februar 2012

Henrik A. fra Danmark
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i april 2012
Perfekt beliggenhed
nydelige værelser, smagsfuldt indrettet
Det perfekte udgangs punkt for et besøg i Tallinn, placeret meget tæt på centrum, og alligevel trukket lidt tilbage fra gadens larm, ligget kun 200m fra centrum. værelser er nydelig indrettet, bar og restaurant på hotellet, morgen buffet er i hyggelige omgivelser, godt tilberedt og smagsfuldt. har boet her flere gange og kan varmt anbefale dette.
Skrevet 25 mai 2012

Banche fra Kina
Reiste alene
Good location ,value for price
Located at the center of old town, convenient to walk around. Uber is easily accessed.
A little bit dark in the room.
Skrevet 18 februar 2016

Anonymous fra Finland
Par
excellent service
Excellent service by reception people!
Structure of beds: not stable, matresses could be better - could be more modern and comfortable
Skrevet 16 februar 2016

Gabriela O. fra Tyskland
Reiste alene
Opphold på 3 netter i mars 2011
Angenehmes City-Hotel
Die Lage des Hotels ist angenehm, der Service und die Freundlichkeit der Mitarbeiterinnen ist natürlich und professionell in einem.
Die Zimmer sind angenehm für einen Städteaufenthalt. Das Frühstück ist reichhaltig und nett serviert. Der Service dezent.
Skrevet 18 april 2011

SIMONETTA B. fra Italia
Par
Opphold på 3 netter i september 2011
Posizione perfetta, ottima pulizia.
Posizione e ristorante
soggiorno piacevole, ottimo il ristorante specializzato nei formaggi, camere non grandissime ma pulite e accoglienti. il personale della reception, unica nota dolente, poco sorridente anche se disponibile.
Skrevet 11 oktober 2011

Laura fra Finland
Gruppe
quiet and beautiful
very quiet and clean room, hotel is very beatiful and good location
wine list could be better in th restaurant
Skrevet 14 februar 2016

Robert fra Tyskland
Reiste alene
Exceptional
Everything was pretty much as good as expected (for the price i paid) would recommend it
For the love of god - heat the baked beans!!!! who would you not heat the baked beans???
Skrevet 02 februar 2016

davide G. fra Italia
Par
Opphold på 2 netter i mai 2011
ottimo hotel per posizione e qualità del servizio
camera spaziosa e colazione ottima
posizione eccellente nel centro storico, ad un passo da tutte le attrazioni della città. ottima e abbondante la colazione servita in un ambiente raffinato.
Skrevet 17 mai 2011

LAURA P. fra Spania
Gruppe
Opphold på 4 netter i desember 2010
hotel acocedpr y centrico
muy centrico y restaurante muy bueno
Hotel muy centrico a 1 minuto de la plaza del ayuntamiento, acogedor, limpio, restaurante muy bueno, buffet bueno, calidad precio bien, se puede ir andando a todos los sitios. El único inconvenoente es que las habitaciones son algo pequeñas, pero aun asi son accogedoras y un buen hotel para pasar unos dias es tallin
Skrevet 20 juni 2011

Jian fra Italia
Reiste alene
Very good
it is just below the castle, 5 min. walking to some nice restaurants. Staffs are very kind, breakfast is good
facility a bit old, room very small, bath room has smelt of discharge, shower door can not close well so water spread on the ground, internet is almost not working in the room (maybe because of the ...
Skrevet 02 februar 2016