Glimrende 8,6
basert på 259 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 259 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 9,2
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Service 9,0
  • Valuta for pengene 8,6
  • Mat/middag 7,9
Sorter etter

KWANGSIK fra Sør-Korea
Reiste alene
Deluxe med innsjøutsikt
Opphold på 2 netter i mars 2016
Perfect Hotel
Nice and very good hotel , Very good meal , very kind staff.
Skrevet 18 mars 2016

Donald fra Malaysia
Par
Superior
Opphold på én natt i mars 2016
One of the Best Hotels in Hanoi
Breakfast, Location and Value
After coming to Hanoi for so many times and staying in so many hotels. I think this hotel deserve a good recommendation from me. Just felt that this hotel is perfect for the money I paid for. The breakfast is one of the best among all the hotels I have stayed before. Buffet and request for eggs in any style that u want. Location is also perfect as well. 5 min to almost anywhere that u want in Hanoi like the lake, night market, old quarters and etc. Value is what I want to stress. You can't really get anything close to the money that I paid for this hotel room.
Skrevet 16 mars 2016

Shirley fra Filippinene
Par
Superior
Opphold på én natt i mars 2016
Very nice hotel.
Nice location. Good breakfast.
Skrevet 11 mars 2016

Tuan fra Filippinene
Par
Superior
Opphold på én natt i februar 2016
All good, except bus service
the price of bus service is not consistent
Skrevet 25 februar 2016

Sung fra USA
Reiste alene
Superior
Opphold på 3 netter i februar 2016
Inexpensive hotel with friendly service
Cheap, friendly, centrally located
Overall a descent stay. But this is just a 1 star hotel, NOT 3.
Skrevet 21 februar 2016

Melanie fra USA
Par
Superior
Opphold på én natt i februar 2015
Wonderful hotel
Recommended.
Skrevet 07 februar 2016

Kathryn-Ann fra Australia
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på 2 netter i desember 2015
Good value next to the lake
Location, quiet, staff
Great little hotel right near the lake. Staff are super friendly and very helpful. Breakfast location is great, but the quality could have been higher. We stayed in a street view room, which has a little balcony onto the street, which was great. Not as big as the lakeview room and a bit damp/cold. The bathroom was very musty smelling. Great view though, and quiet for Hanoi. Staff are lovely.
Skrevet 04 januar 2016

Kathryn-Ann fra Australia
Par
Deluxe med innsjøutsikt
Opphold på 2 netter i desember 2015
Great location, lovely staff
Location, staff, view
Great little hotel right near the lake. The lake view room (703 I think) had a great view and was very comfortable. Staff are super friendly and very helpful. Breakfast location is great, but the quality could have been higher. My omelette was a bit undercooked and the buffet wasn't as good as others we had elsewhere in Vietnam. But that's not a particularly big deal. The staff really made it a good stay.
Skrevet 04 januar 2016

JEONGHWAN fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i desember 2015
Good location and clean hotel
Good location. Clean and kind.
Good location!! Clean!!
Skrevet 16 desember 2015

Patricia fra USA
Familie med store barn
Deluxe med byutsikt
Opphold på 2 netter i november 2015
Nice hotel on quiet street
The staff, the neighborhood, cleanliness
The staff was kind, gracious and accommodating. The rooms were clean and comfortable.
Skrevet 01 desember 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: