2015
Glimrende 8,5
basert på 2584 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2584 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Valuta for pengene 8,7
  • Mat/middag 7,8
Sorter etter

elaine fra Storbritannia
Par
Deluxe
Opphold på 4 netter i juni 2013
Excellent value, friendly staff, good sized rooms,
Cleanliness, close to attractions, excellent service
Skrevet 09 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

Verlyn fra Australia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i mai 2013
Comfortable and easy
Quiet hidden location, good comminication skills with staff and great spa day
Enjoyed it very much thank you!. I had an affordable 5 hour spa day after a super ling Plane ride and they delivered it with a smile and great attention..
Skrevet 07 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

CAM fra Vietnam
Gruppe
Familiesuite
Opphold på én natt i mai 2013
Good location and good price
Nice - Good Price - Good location
Skrevet 05 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

cassandra fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i april 2013
comfortable, safe hotel, good restaurant
friendly staff, good sized rooms, centrally located and great value
Skrevet 03 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

cassandra fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i april 2013
Friendly clean hotel in central location
Friendly staff, big clean rooms, good restaurant
Skrevet 03 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

Francien fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2013
Not all it's cracked up to be
Location,Location,Location
We had checked into the hotel at about 5am and we had to wait 1 hour for our room despite telling us we had to pay an additional U$25 for the early check in.As we were too tired, we just accepted the charge & got to the room. I'm assuming this room in Wing B was the newer wing because when we got back to this hotel on another night, we had a bad room. Anyway, this room was great, comfortable bed and it was quiet. We got much needed rest. The breakfast in this hotel is terrible. The so called fresh juices were much watered down. The food was average. Nothing spectacular.
Skrevet 03 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

Martin fra Tyskland
Gruppe
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2013
great, amazing, nice!
stuff, breakfast, service
Skrevet 02 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

harry fra Canada
Reiste alene
Deluxe med byutsikt
Opphold på 4 netter i mai 2013
Hotel is clean and convenient
clean, convenient and good services
Hotel is clean and convenient;however, central air-conditioning was out of service 2 out of 5 days and it was nearly unbearable given that Hanoi was 34- 35 degree during my stay.
Skrevet 01 juni 2013
Var denne ontalen nyttig?

Clare fra Storbritannia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i april 2013
nce and easy i
location, staff comfy bed
Easy place great location great staff very comfortable
Skrevet 29 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

LEE fra Hongkong
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2013
Really a nice hotel.
Staff, Spa, Room
Skrevet 29 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: