2015
Glimrende 8,5
basert på 2584 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2584 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Valuta for pengene 8,7
  • Mat/middag 7,8
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Chau fra Vietnam
Forretningsreisende
Deluxe med byutsikt
Opphold på én natt i oktober 2013
Good stay
clean, well designed, central location
I love the bathroom design, the room is quite small but cozy. One thing to improve: buffet breakfast (rather boring).
Skrevet 16 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

PANITAN fra Thailand
Familie med eldre barn
Familiesuite
Opphold på én natt i desember 2013
I raise all scores to staffs.
clean
Skrevet 16 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

WING fra Hongkong
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i oktober 2013
People are friendly.
Clean; Nice staff; Breakfast included
Except that the hotel staff were nice and the room was clean, Hanoi was not a place to recommend.
Skrevet 16 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

Thomas fra Tyskland
Familie med små barn
Familiesuite
Opphold på 2 netter i desember 2013
Excellent breakfast. The noodle soup is a must try
Breakfast, bathroom, value for money
Skrevet 15 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

Michelle fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i november 2013
Fantastic Location great staff
very central to all the attractions, staff very friendly and very helpful
would recommend this hotel for its location and friendly staff. staff went out of their way to help us and make our stay pleasant.
Skrevet 15 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

Michelle fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i november 2013
Fantastic Location great staff
very central to all the attractions, staff very friendly and very helpful
would definitely recommend this hotel. Staff are very helpful and friendly and the location was fantastic.
Skrevet 15 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

Sariktakamol fra Thailand
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i desember 2013
Best value to stay here!
Service, Location, Internet
Staffs were so kind and welcomed. They were helpful and pay highly attention to all guests. Their english skill is good. Location is so great (near the big market, you could experience the local shopping) and not far to walk to Cha Ca street! Room was clean and convenient. Wifi internet was so fast! Breakfast was fair, even room service which is so quick and good price! Value for us to spend about $35 per night here. It's the best choice for us in Hanoi!
Skrevet 14 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

Sagiv fra Israel
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i november 2013
good value of money
location, staff, room
Skrevet 13 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

Stephanie fra Australia
Familie med eldre barn
Deluxe
Opphold på 3 netter i desember 2013
Amazing
Location, staff and good pricing
Amazing hotel in a good area close to main attractions and within walking distance! You are truly getting your money's worth and the staff are super friendly and helpful with any tours or even just questions about good places to eat and how to get around Hanoi. The top deck has a beautiful view over the city and the hotel is clean and has fast internet! The buffet breakfast is also delicious and staff are very attentive meeting everyone's needs!
Skrevet 13 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?

Warren fra Australia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 3 netter i november 2013
Clean comfortable
Friendly staff, English speaking clean
Great location in the old quarter, the best coffee in Vietnam about 15 metres away on the corner in a very quiet street. The staff are very helpful and friendly. A bloke couldn't ask for more. Thank you.
Skrevet 11 desember 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: