2015
Glimrende 8,5
basert på 2584 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2584 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Valuta for pengene 8,7
  • Mat/middag 7,8
Sorter etter

Anthony fra Storbritannia
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 3 netter i januar 2014
Hanoi Hotel
Good location, average rooms, value for money
Decent stay
Skrevet 16 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

SEE fra Malaysia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i september 2014
Pleasant stay
Cleaniness, helpful staff, strategic location
Pleasant stay overall. Staff is helpful in giving information and directions for places to visit. Communication in English with the staff is not a problem. Breakfast buffet spread is just nice.
Skrevet 15 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Robin fra Storbritannia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i april 2014
room haven't windowns
service
room haven't windown don't see about thee light of sun dark or day too mini room
Skrevet 15 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Yves fra Frankrike
Forretningsreisende
Familiesuite
Opphold på 12 netter i august 2014
Very convenient location. Nice room with terrace.
Clean; spacy room; very nice, helpful and smiling personnel. In the cry Center of Hanoi.
Pleasant stay. (12 nights) Very convenient for business purpose. Be back to this hotel next time, definitely.
Skrevet 13 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Arturo fra Mexico
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på én natt i august 2014
Rising Dragon
Good location, clean, and nice staff
Fulfilled expectations
Skrevet 13 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

POLLY fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på 4 netter i juli 2014
value for money
location, good staff and cleanliness
location is in the middle of everything, very friendly staff, the room is always clean and the staff even gave me a birthday cake, will love to stay again
Skrevet 11 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Georgia fra New Zealand
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i juli 2014
Easy peasy
The roof top restaurant, friendly helpful staff and the buffet breakfast :)
Skrevet 10 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Emma fra Canada
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 3 netter i august 2014
High end feel for a reasonable price
Top quality breakfast, walking distance from heart of Old Quarter and Hoan Kiem, Rooms well stocked and comfortable
Skrevet 10 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

JHICK fra Sør-Korea
Par
Deluxe
Opphold på én natt i september 2014
clean room
clean,kindness,good breakfast.
Skrevet 10 september 2014
Var denne ontalen nyttig?

Julliezavie fra Filippinene
Gruppe
Familiesuite
Opphold på 4 netter i desember 2013
quaint hotel with 5 star hospitality
food, staff, location
Friendly staff, fantastic food, close to attractions in the old quarter
Skrevet 06 september 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: