2015
Glimrende 8,5
basert på 2584 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2584 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Valuta for pengene 8,7
  • Mat/middag 7,8
Sorter etter

Truus fra Nederland
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Nice!
Good Breakfast, Nice New room, good sanitary
We enjoyed - good!
Skrevet 17 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Cheong fra Singapore
Familie med store barn
Deluxe
Opphold på én natt i mars 2014
value for money
friendly staff, clean, convenient
Skrevet 15 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Normala fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i desember 2011
Quiet and comfortable
Room with balcony. Staff very helpful and accomodating.
Enjoy the quiet. Love the balcony and room design. Neat. Free internet excess c/w free laptop usage too!
Skrevet 14 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Lindsay fra Australia
Par
Familie
Opphold på 3 netter i oktober 2014
Great
staff, location, price
Really great
Skrevet 14 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Lindsay fra Australia
Reiste alene
Familie
Opphold på én natt i oktober 2014
excellent
staff, location, price
Brilliant
Skrevet 14 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Lisawati fra Indonesia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i mars 2014
Comfortable bed, clean room & bathroom, small room
Friendly and very hellpful staff, convenience location, walking distance to food places n cafes
Very pleased with attentive and helpful staff. Clean and comfortable room, but a bit small. A liitle bit dissapointed that our first night arrived we had to stay in a different hotel due to rooms were full. Other than that it was a pleasant stayed. Will sure come back to this hotel again. Couple from Perth.
Skrevet 13 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Robert fra Storbritannia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i oktober 2014
Highly recommend staying here
Great staff, great food & great location!
Skrevet 08 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

chee fra Singapore
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på én natt i oktober 2014
nice location in Old quater
the environment was quiet. hotel breakfast was good. room was clean
helpful staff and clean room . will definitely come back next time
Skrevet 06 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Robert fra Storbritannia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i september 2014
Great hotel to stay at!
The staff, the food & the location
I highly recommend staying at this hotel! No faults what so ever. The staff were helpful & the food was great! Loved it
Skrevet 06 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Denisa fra Portugal
Gruppe
Familiesuite
Opphold på én natt i oktober 2014
The perfect Choice for a simple stay in hanoi!
Food, staff, location
I had a great stay in these hotel! It is verry central which ia great for walking arround the city! The staff is amaizing and there is a outstanding restaurant on the rooftop! I had the best spring rools in town!
Skrevet 06 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: