Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 8,0
basert på 766 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 766 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,1
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Ansattes arbeid 8,4
  • Verdi for pengene 8,4
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

Michael J. fra USA
Par
Opphold på én natt i august 2014
Great location in the old quarter!
Price, Free breakfast, free 24hour tea and coffee
We enjoyed our first night so much, we decided to stay for another. The rooms, while a bit small, are very clean and the aircon runs very cold. The free breakfast menu has many choices and is delicious. Only downside was they did sell their tour services pretty hard, even though I expressed that I already made plans. If this helps drive down the room price, I am all for it!
Skrevet 06 september 2014

Michael J. fra USA
Par
Opphold på én natt i august 2014
Very clean rooms in central location
Room rate, clean, location
Great stay here! They were very welcoming every time we entered the hotel. The room is very clean and equipped with a fridge. Room service food was a little expensive, so we chose to eat out at one of the many delicious restaurants nearby. I would stay here again!
Skrevet 06 september 2014

ivy L. fra Filippinene
Gruppe
Opphold på én natt i september 2014
awesome
the food was normal but the cleanliness and excellent service made me to extend one more night in this hotel.
My stay was perfect, the staffs were very warmed and friendly to their customers. They allowed me to check in early. They gave me the same rate for another night with the cost of 12 usd. Our room was very clean.
Skrevet 04 september 2014

Claire L. fra Australia
Reiste alene
Opphold på 3 netter i august 2014
Comfortable and clean
service cleanliness and location
It was all I needed
Skrevet 03 september 2014

Kim T. fra Vietnam
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i mars 2014
Hanoi Serenity Hotel 2
good
good
Skrevet 25 august 2014

Kirsten M. fra Tyskland
Familie med store barn
Opphold på én natt i august 2014
Okay but not fabulous
Friendly staff, good restaurant request, lift
It was okay, especially for the price, but the rooms have no outside windows
Skrevet 15 august 2014

Thi N. fra Vietnam
Forretningsreisende
Opphold på én natt i juli 2014
Centrally location. Good price
Centrally location. Good price.
Skrevet 22 juli 2014

Grace B. fra Storbritannia
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i april 2014
Excellent as always
size of room, location, staff
Skrevet 14 juli 2014

Graeme T. fra Storbritannia
Par
Opphold på 3 netter i mai 2014
Excellent base for Hanoi
Location, wonderful staff, spacious rooms
Stayed at this hotel in 2011 & returned in 2014 - this says it all. Great location for visiting Hanoi. staff were great, good breakfast & would highly recommend for any traveller.
Skrevet 27 juni 2014

HONG Y. fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i mars 2014
value for money but the hotel need refurbish
price, friendly staff with good english
Pleasant expect some is not well maintain, It would be great if it is well maintain and refurbish.
Skrevet 06 juni 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: