Veldig bra 7,9
basert på 776 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 776 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Service 8,0
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

Wichit fra Thailand
Par
Superior quiet rom
Opphold på 3 netter i november 2013
No window hotel but location ok.
Location ,friendly staff and not expensive
Taxi from airport
Skrevet 23 september 2014

Tion fra Malaysia
Gruppe
Deluxe stillerom
Opphold på 2 netter i september 2014
Comfortable
Friendly, comfortable and nice location
Skrevet 21 september 2014

Tion fra Malaysia
Gruppe
Deluxe stillerom
Opphold på én natt i september 2014
It's Good
The receptionist is friendly, the room is very comfortable, the location of the hotel is strategik
Skrevet 21 september 2014

Dariusz fra Australia
Reiste alene
Deluxe stillerom
Opphold på 3 netter i august 2014
Good allocation
Allocation, service and cleanness
It was a very peacefull.
Skrevet 10 september 2014

Somkiat fra Thailand
Forretningsreisende
Superior quiet rom
Opphold på én natt i august 2014
Clean and good in location
Clean location and service
Good
Skrevet 02 september 2014

Dian fra Indonesia
Par
Superior quiet rom
Opphold på 3 netter i august 2014
Perfect location and spacious room
Location, room, staff
It was nice to stay in this hotel with a perfect location just in the center of the Old Quarter. Surround of the hotel are local markets, Hoan Kiem Lake, street foods, etc. The room is very spacious and clean as well. Staffs are very welcomed to us too.
Skrevet 24 august 2014

Joo fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe stillerom
Opphold på én natt i juli 2014
good
convenience, staff polite, value of money
happy and satisfy
Skrevet 30 juli 2014

Amanda fra Australia
Forretningsreisende
Superior quiet rom
Opphold på én natt i juli 2014
Great Service
location,room and staff
good hotel to compare with the price we paid,great service.we paid about 35$ for the room and we enjoyed our stay here very much.nice staffs,delicious breakfast,clean room.the location is in the middle of old quarter,very easy to access to all beautiful places.highly recommend this lovely hotel
Skrevet 21 juli 2014

wipawee fra Thailand
Par
Superior quiet rom
Opphold på én natt i juli 2014
great location,friendlt staff and clean hotel
staffs,room and service
I had a great stay at this hotel,the room was nice,clean and spacious,I booked the superior room and was upgraded to deluxe room.nice touch.all staffs here were so friendly and helpful from the bellman to manager,they welcomed me with smile whenever I came back from outside,they guided me where to go and what to do in hanoi and around. Also good location,2 minutes walk to Hoan Kiem Lake,Ngoc Son Temple...
Skrevet 21 juli 2014

wut fra Thailand
Par
Deluxe stillerom
Opphold på 3 netter i juli 2014
few good
Fast check-in and check-out
Near Night market and Huakiaem Lake
Skrevet 17 juli 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: