Glimrende 8,5
basert på 483 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 483 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Ansattes arbeid 8,6
  • Valuta for pengene 8,7
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Shane fra Australia
Reiste alene
Deluxe uten utsikt
Opphold på 4 netter i juni 2016
Great as usual.
The staff here are the best. Happy and helpful.
Skrevet 05 juli 2016

jean-louis fra Frankrike
Par
Dobbeltrom/Tomannsrom Deluxe med byutsikt
Opphold på én natt i juni 2016
Photos on website misguiding
Room very basic although best of the list. Disappointed Terrible access road
Skrevet 04 juli 2016

Cynthia fra Singapore
Par
Superior
Opphold på 2 netter i juni 2016
Bang bang for the buck
Clean hotel with friendly staffs. Staffs are helpful and patient when explaining places of interest. Special mention to one staff; Sally. Look for her when you're there
Skrevet 28 juni 2016

Yen-Hsun fra Taiwan
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
Could be better
Clean but changed my friends to other hotel
Skrevet 26 juni 2016

Stephan fra Sveits
Par
Deluxe uten utsikt
Opphold på 2 netter i mai 2016
Nice stay in the heart of the Old Quarter
It is a bit difficult to find the hotel because the building is in a small street. Staff was very friendly and also prepared a small breakfast for take-away because our flight was very early in the morning. The rooms was good and clean. I can recommand that hotel.
Skrevet 24 juni 2016

Wong fra Hongkong
Par
Superior
Opphold på én natt i juni 2016
Nice location
The location is nice and very near to the central. Staff is funny and nice, and the room is clean and tidy, though not big. Feel comfortable in it with low price!
Skrevet 21 juni 2016

JIYOUNG fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i juni 2016
The location is so fantastic!
Also room was clean and nice.
Skrevet 08 juni 2016

Tan fra Malaysia
Par
Superior
Opphold på én natt i juni 2016
Everything is perfect
The staffs are friendly, location is good, room is clean, no much noise though it's in the heart of old quarters. The price is reasonable. We wish you success ^_^
Skrevet 07 juni 2016

Hieu fra Vietnam
Par
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
Good service
Good service. Clean. Reasonable price. Thanks
Skrevet 02 juni 2016

thi fra Australia
Gruppe
Superior
Opphold på 2 netter i mai 2016
Excellent hotel with amazing staff
I cannot praise this hotel highly enough. When we arrived, they gave us a double bed room when I thought I had requested for a twin room. The staff fixed the issue and gave us a twin room. They looked after our bags when we went to sapa for 2 nights. They even offered us a room to shower and breakfast when we arrived back from our night bus from sapa. This would have to be one of my favourite hotel in Vietnam. Love love love the staff, especially Sally, Linh and Loi, those guys are amazing
Skrevet 01 juni 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: