Glimrende 8,5
basert på 593 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 593 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Kittidet fra Thailand
Reiste alene
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i juli 2016
staff friendly and helpfull, good location,
next time i will comeback again
Skrevet 21 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Julian fra Storbritannia
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i desember 2015
Clean and good location
In a quiet back street close to the lake.
Skrevet 08 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tommy fra Danmark
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 2 netter i juni 2016
Okay hotel - friendly staff
The room we stayed in was very small, and the aircondition didn't work that well. The bathroom wasn't that big, but overall it was an okay room. We ordered a room with a view, but the window was so small and irrelevant, that I would not recommend this. Staff was very very friendly and helped us with booking taxi and rang the new hotel in Ninh Binh to get directions for us!
Skrevet 15 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Julian fra Storbritannia
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på én natt i september 2015
Good location, clean
Good location in a quiet street close to the lake. Fairly new and well maintained. Helpful staff.
Skrevet 13 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

IZATUL fra Malaysia
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i mai 2016
Best hospitality
I love the interior design of the hotel, everything so pretty and cute even the room is little bit small but cosy. The staff is very friendly and helpful in many ways.
Skrevet 31 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Patrick fra Sveits
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 5 netter i april 2016
Very good, Very friendly and efficient
Very nice, Value for money, Very friendly and helpful Staff, perfect location. Any issue is handled efficient and fast. 100% satisfied.
Skrevet 30 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Patrick fra Sveits
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 6 netter i april 2016
Perfect
Just Perfect
Skrevet 11 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Nic fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i mars 2016
Good location but there are better options in hanoi
Room size rather small Breakfast is decent Location is great so near the lake
Skrevet 30 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jess fra Storbritannia
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 2 netter i mars 2016
Great Location and Value
Location, Value for Money, Staff
Very nice, clean, great value hotel. Fabulous location and super friendly staff. I'll be booking this one again. Minor gripes... some rooms are a little on the tight side, and the light from the corridor can shine through the crack between the door and its' frame onto the bed.
Skrevet 21 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

hilda fra Thailand
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 2 netter i mars 2016
clean but rather small and dark room.
the situation neer the Old city and the lake. friendly and helpfull staff. goodwill breakfast.
Good. Staff gave us los of information on things to do, restaurants and transport.
Skrevet 16 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: