Glimrende 8,5
basert på 593 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 593 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Saravanan fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i februar 2016
Average hotel
Average hotel, kinda overrated. Plenty of better choices nearby. Staff were nice.
Skrevet 02 mars 2016

For fra Hongkong
Reiste alene
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i desember 2015
Nice hotel, nice staff, but....
I booked a Room of Superior Double Lake View or Window, but my assigned room was no VIEW and NO any WINDOW!!
Skrevet 20 februar 2016

Boualay fra Laos
Reiste alene
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i mai 2015
Nice place and friendly staff
Best location, cleaned hotel and friendly services
great location, very nice services
Skrevet 13 februar 2016

Ka fra Hongkong
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 2 netter i desember 2015
Gondola Hotel and Spa
Location
Not bad
Skrevet 27 desember 2015

Sally fra Australia
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 3 netter i desember 2015
Awesome hotel great position cannot fault at all
Rooms location everything
Perfect rooms lovely food great and position just a few moments from lake would go back for sure
Skrevet 26 desember 2015

Chee fra Singapore
Gruppe
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i desember 2015
A pleasant stay
Staff, food, location
The staff were friendly and provided good advices. Services were great. Hotel was well maintained.
Skrevet 10 desember 2015

KYOCHUL fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i november 2015
Good enough for the price
good location, kind staffs
Not bad. But I was not comfortable due to a mosquito one night. The location is good for sight seeing, but traffic(taxi) was too heavy all days.
Skrevet 08 desember 2015

vatchala fra Malaysia
Reiste alene
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i desember 2015
Location is excellent.
Location is excellent. Breakfast is good and front desk staffs and bell boys Are doing a better job.
1st day stay in 404 is excellent. 2 nd day stay in 502 is not that good. Noisy Room even the water drain from upstairs to our Room can hear.
Skrevet 07 desember 2015

XIN fra Kina
Reiste alene
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i november 2015
good value
Good price, location , clean
Skrevet 20 november 2015

PENG fra Singapore
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i november 2015
Staff were helpful & courteous
service, cleaniness & good location
it is a pleasant place to stay with many amenities around the hotel
Skrevet 16 november 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: