Glimrende 8,5
basert på 596 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 596 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Jess fra Storbritannia
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 2 netter i mars 2016
Great Location and Value
Location, Value for Money, Staff
Very nice, clean, great value hotel. Fabulous location and super friendly staff. I'll be booking this one again. Minor gripes... some rooms are a little on the tight side, and the light from the corridor can shine through the crack between the door and its' frame onto the bed.
Skrevet 21 mars 2016

hilda fra Thailand
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 2 netter i mars 2016
clean but rather small and dark room.
the situation neer the Old city and the lake. friendly and helpfull staff. goodwill breakfast.
Good. Staff gave us los of information on things to do, restaurants and transport.
Skrevet 16 mars 2016

Saravanan fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i februar 2016
Average hotel
Average hotel, kinda overrated. Plenty of better choices nearby. Staff were nice.
Skrevet 02 mars 2016

For fra Hongkong
Reiste alene
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i desember 2015
Nice hotel, nice staff, but....
I booked a Room of Superior Double Lake View or Window, but my assigned room was no VIEW and NO any WINDOW!!
Skrevet 20 februar 2016

Boualay fra Laos
Reiste alene
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i mai 2015
Nice place and friendly staff
Best location, cleaned hotel and friendly services
great location, very nice services
Skrevet 13 februar 2016

Ka fra Hongkong
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 2 netter i desember 2015
Gondola Hotel and Spa
Location
Not bad
Skrevet 27 desember 2015

Sally fra Australia
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 3 netter i desember 2015
Awesome hotel great position cannot fault at all
Rooms location everything
Perfect rooms lovely food great and position just a few moments from lake would go back for sure
Skrevet 26 desember 2015

Chee fra Singapore
Gruppe
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i desember 2015
A pleasant stay
Staff, food, location
The staff were friendly and provided good advices. Services were great. Hotel was well maintained.
Skrevet 10 desember 2015

KYOCHUL fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i november 2015
Good enough for the price
good location, kind staffs
Not bad. But I was not comfortable due to a mosquito one night. The location is good for sight seeing, but traffic(taxi) was too heavy all days.
Skrevet 08 desember 2015

vatchala fra Malaysia
Reiste alene
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i desember 2015
Location is excellent.
Location is excellent. Breakfast is good and front desk staffs and bell boys Are doing a better job.
1st day stay in 404 is excellent. 2 nd day stay in 502 is not that good. Noisy Room even the water drain from upstairs to our Room can hear.
Skrevet 07 desember 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: