Glimrende 8,5
basert på 593 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 593 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,7
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Linh fra Vietnam
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i november 2014
Overall good
location
Location is the best.You are close to everything. 2 mins to Hoan Kiem Lake, 5 to max 10 mins to Ta Hien where you can sit and drink Bia Hoi & enjoy the street vendor feeling. Breakfast is ok but needs improvements.
Skrevet 14 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Tuan fra Vietnam
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i desember 2014
Good
clean, friendly
Good !
Skrevet 10 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Ampika fra Thailand
Reiste alene
Familiesuite med balkong
Opphold på 2 netter i desember 2014
great location good food staff very help full and
good location room clean staff very nice
Skrevet 08 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Yang fra Singapore
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 2 netter i august 2014
Great
clean, value for money, comfort
great stay will go back again
Skrevet 04 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

LAM fra Singapore
Familie med eldre barn
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i januar 2014
Good Location
Accessibility
It was a reasonably good experience to have stayed in the hotel. The staff were approachable and try their best to cater to our needs.
Skrevet 04 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

AH fra Singapore
Reiste alene
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 4 netter i november 2014
good hotel
Great hotel, friendly staff, good location
Skrevet 02 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

emma fra Australia
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i november 2014
Enjoyable stay
Location, breakfast, friendly staff
Enjoyed our stay. Rooms were clean and nice. Nice rooftop bar. Great location. Helpful staff.
Skrevet 29 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Lily fra USA
Par
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på 2 netter i november 2014
Lovely boutique hotel. Great location.
24/7 front desk; great location; staffs speak English.
Overall, a very pleasant stay. We were given free upgrade to a deluxe room because it's our first time in Hanoi, nice touch! Roof top bar got a nice view of the lake, goo place to hang out at night. Concierge was extremely helpful too. The only concern was the bath tub was a bit high to step in and out.
Skrevet 29 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Rack fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Executive med byutsikt
Opphold på én natt i november 2014
.
.
.
Skrevet 20 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

Guan fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior double med innsjøutsikt eller vindu
Opphold på én natt i november 2014
just loving it and going to stay again
location. price and new hotel room
Skrevet 18 november 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: