Veldig bra 8,0
basert på 767 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 767 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Duc fra Vietnam
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2015
clean hotel, small room, good location
clean, location, food
Internet is very bad
Skrevet 13 juli 2015

Robert fra New Zealand
Par
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i juli 2015
best stay ever
Everything. Staff, Breakfast. Quiet and comfortable. Nice bed and very clean.
Stayed a few nights earlier and gave a 10 out of 10. Same this time. Upon arrival, staff make you feel welcome and speak good English. Hotel is clean and tidy. Everything works as it should. Shower is the best yet with even pressure and temperature. Comfortable bed. Had good sleep. Quite room with good view. Great free WiFi. Will be staying again.
Skrevet 12 juli 2015

Robert fra New Zealand
Par
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2015
best stay ever
service room breakfast
Best hotel yet! Friendly staff on arrival. Hotel is clean and pest free. Room far exceeded expectations with good view. Comfortable bed. Shower excellent pressure and temperature control. Very good WiFi and amenities.
Skrevet 10 juli 2015

SIEW fra Singapore
Familie med eldre barn
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i juni 2015
Hotel location is good, staff very good .
Staff service , Hotel location , value for money
Stay was good and pleasant and staff very helpful
Skrevet 28 juni 2015

YEACHAN fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på 4 netter i juni 2015
not a 4 star hotel.
location. price.
it is worth the price, but can't say it is a 4 star hotel. just like an average 3 star hotel.
Skrevet 27 juni 2015

azri fra Singapore
Par
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i juni 2015
Staff service was excellent and friendly.
Location, cleanliness and service.
Skrevet 23 juni 2015

Kok fra Singapore
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på 3 netter i juni 2015
power failure. weak Wi-Fi
staff upgrade the room for me
There was a power failure for a few times at night. The surrounding were dark. However they upgraded the room for me. The Wi-Fi was unstable; at times it will be weak and occasionally strong. The breakfast were served individually. Overall I was disappointed.
Skrevet 14 juni 2015

Swan fra Singapore
Gruppe
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i april 2015
Great location, room and staff
Location, room configeration and staff helpfulness
Great
Skrevet 27 april 2015

Swan fra Singapore
Gruppe
Premier executive med byutsikt
Opphold på 2 netter i april 2015
value for $$$$$
big room. convenient and helpful staff
Great
Skrevet 23 april 2015

allen fra USA
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på 5 netter i mars 2015
Great staff, very helpful
Location, location, staff
Very enjoyable, would stay again if I return to Ha Noi
Skrevet 02 april 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: