Veldig bra 8,0
basert på 767 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 767 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Mauricio fra Chile
Par
Superior med byutsikt
Opphold på 2 netter i april 2013
COMFORTABLE
NICE STAFF, NICE ROOM AND GREAT LOCATION
Skrevet 08 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Sylvain fra Canada
Reiste alene
Deluxe med byutsikt
Opphold på 3 netter i mars 2013
Very nice and quiet hotel 2min walk from Hoan Kiem
Location, cleanliness, nice staff
The stay was very comfortable. I recommend the shuttle from and to the airport.
Skrevet 07 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Eva fra Slovenia
Reiste alene
Superior med byutsikt
Opphold på én natt i april 2013
Very nice place.
Good breakfast, big room, good location.
Skrevet 05 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Tim fra USA
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på 5 netter i april 2013
good value for money in the old quarter
suite came with balcany; breakfast room was large enough to accommodate larger group of people; friendly receptionist
When we signed in the hotel was fully booked. They put us up in a little hotel nearby in a small room for one night. That hotel was very noisy and the breakfast room was so small that it could accommodate only 4 tables. So, after waiting for 10 min, we gave up and went to a café nearby. The Gia Bao hotel made up for their mistake and upgraded us to a suite with a balcony on the 11th floor. The room was nice and quiet and had a great view over the city.
Skrevet 04 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Jeff fra Australia
Par
Executive suite med byutsikt
Opphold på én natt i april 2013
Hidden Gem ... great little Boutique Hotel.
Very friendly and exceptionally helpful staff. Very nice spacious room (Presidential Suite). Very quiet despite being in the old quarter (double glazed windows)
Skrevet 02 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Tran fra Vietnam
Par
Executive suite med byutsikt
Opphold på 2 netter i oktober 2012
Great
Location, Location and location
Skrevet 02 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Aaron fra Australia
Forretningsreisende
Superior med byutsikt
Opphold på 3 netter i april 2013
great hotel for business or sightseeing
Great location with retsurants and and Hoan Kien lake only 5 minutes away. Clean and comfrotable rooms and the staff wree every helpful
Skrevet 01 mai 2013
Var denne ontalen nyttig?

Charles fra Australia
Familie med store barn
Deluxe med byutsikt
Opphold på 2 netter i april 2013
Great place on the edge of the old quarter.
Location, clean and new
Generally Gia Bao was a great place to stay in Hanoi as it was clean, new and centrally located yet quiet in our room. Points off only for a poor quality bath that had a crack in it.
Skrevet 30 april 2013
Var denne ontalen nyttig?

CHWEE fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe med byutsikt
Opphold på 4 netter i april 2013
Central located hotel
central located in the city,large room and clost to many restuarants
Skrevet 28 april 2013
Var denne ontalen nyttig?

Claire fra Frankrike
Familie med store barn
Familiesuite
Opphold på én natt i april 2013
very well located in the center of old Hanoi
location, helpful staff, nice breakfast
also the room wasn't really comfortable for four people contrary to the room description, the staff was nice and the hotel is very well located in busy Hanoi
Skrevet 27 april 2013
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: