Glimrende 8,4
basert på 1047 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1047 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Ansattes arbeid 8,6
  • Valuta for pengene 8,7
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Nataporn fra Thailand
Gruppe
Deluxe trippel
Opphold på 2 netter i februar 2016
Staff very helpful
Staff very helpful
Nothing much to eat around hotel you need to walk down the hill to have some food. Staff very friendly and helpful.
Skrevet 08 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Cedric fra Frankrike
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i februar 2016
Aquarius Legend hotel is the place to be in Hanoi!
Amazing staff, great location, nice rooms, tasty breakfast....
Nothing to say! This hotel is just perfect. I really enjoyed my stay. The staff is so great and the location cannot be better in Hanoi! Just get there and enjoy! Highly recommended!
Skrevet 04 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Earl fra Canada
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i januar 2016
Went back and would again
Hanoi was cold and wet but this staff made it feel good. They treat you like a VIP Booked airport transfer and travels from them and all were good
Skrevet 03 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Cedric fra Frankrike
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i januar 2016
Aquarius Legend Hotel
Great staff, nice hotel, good location!
Everything was great! Highly recommended!
Skrevet 03 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Hoang fra Vietnam
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i januar 2016
Everything is okay
Good location, small room, staff ok but not professional
Skrevet 01 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Son fra USA
Familie med eldre barn
Deluxe
Opphold på 2 netter i januar 2016
Nice hotel with great location and friendly staff
Staff friendliness, great location, good price value for central Hanoi
Everyone from reception desk, porter, kitchen staff and management are extremely friendly and are eager to offer advises for sightseeing, food venues. We also love the location of the hotel which is centrally near the Old quarter and Hoan Kiem lake and yet it is not as noisy as other street.
Skrevet 31 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rolando fra Canada
Gruppe
Superior
Opphold på 4 netter i januar 2016
Charming and fantastic hotel!
Staff's attention to detail, Location, Price
It only gets better and better. The staff truly makes you feel right at home. Nothing is impossible for them. I would highly highly recommend this hotel to anyone...
Skrevet 24 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

MATTHEW fra Australia
Reiste alene
Superior
Opphold på 3 netter i januar 2016
Lovely service
The staff give a super friendly welcome here,they are fun to joke with. Probably are better deals around in terms of value for money, and you can hear noise in the corridors a lot, but these are minor issues,the cafe next door made some of the best coffee I've had.
Skrevet 23 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Janis fra USA
Par
Familie suite for 4 personer
Opphold på én natt i januar 2016
They have it all
Location, price, staff
Wonderful
Skrevet 20 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ngoc fra Vietnam
Gruppe
Familie suite for 4 personer
Opphold på én natt i januar 2016
Great quality for value
Location, comfort, staff. The staff was best of all. (Phuong and Yen were great)
Enjoyable !
Skrevet 19 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: