arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Alle anmeldelser (972)

Forretningsreisende (9)

Par (576)

Reiste alene (178)

Småbarnsfamilie (67)

Familie med store barn (62)

Gruppe (80)

Veldig bra
7,9
fra 972 anmeldelser
Hotellforhold/renslighet
8,2
Fasiliteter
7,4
Beliggenhet
8,2
Romkomfort/standard
8,0
Ansattes arbeid
7,9
Verdi for pengene
8,2
Mat/middag
7,0

7 Nils A.
Norway
07 november 2012
Hyggelig hotell med ganske romslige rom
ligger sentralt i Kata
lå der i 14 dager og hadde god service hele tiden.

8 MARIT K.
Norway
12 juli 2012
Supert hotell !!!
Flott løsning med tilslutnings rom. perfekt for familie med barn
Bodde 2 uker på hotellet ilag med samboer og 2 barn. fikk tilslutningsrom slik at vi kunne gå i mellom rommene uten å måtte gå ut. veldig praktisk for familie med barn. ellers var hotellet rent og pent og koselig. bassenget var rent og servicen veldig bra. strålende fornøyd.

3 Karl-Erik A.
Norway
19 september 2011
skittent, pen upraktisk design til renhold
lett å få rom
Oppholdet ble booket for 3 netter, vi var iferd med å flytte ut samme kvelden. Rommet var utrolig fint med moderne design, men om dere sjekker kroker og kriker er det "boliger" for kakerlakker og andre kryp.

7,7 Anne S.
Norway
29 november 2010
Moderne hotel
Moderne hotel. God frokost
Hard seng
Hotellet er moderne og fint. Store rom og stor balkong. Det eneste negative er at sengen er utrolig hard, men sier man ifra til personalet så legger de på et par ekstra overmadrasser, og da går det greit. Bassenget er fint, med bar i hvor vi kunne bestille både mat og drikke. Et koselig hotell i nærheten av både restauranter og butikker. Det er litt langt å gå til stranden, men ellers veldig bra.

7 Bard S.
Norway
05 april 2010
Nydelig beliggenhet, men utnytter ikke potensialet
Utsikt - trolig den beste jeg noen gang har hatt
litt doedt omraade (skjer ikke mye om kveldene), og for mange "phuket turister" der paa dagtid, dyrt, litt kjedelig frokost
Nydelige bungalows (seaview) med utrolig utsikt. Selv om det er noen trapper aa gaa er det ikke noe problem da personalet er greie og kjoerer deg opp bakkene med en "golf cart" naar du maatte oenske det. Om du leter etter en relaxing ferie er nok ikke dette rette stedet da det hver dag kommer 5-6 speedboats fra phuket som slipper av folk paa stranda for aa spise lunch paa dette hotellet. MEN, utsikten er saa fantastisk at jeg likevel ikke angrer paa at vi betalte i dyre dommer for aa bo her.

7,7 Martin L.
Norway
22 februar 2010
En uke i Paradis
Fantastisk hotell for deg som vil komme bort fra barn!
Ett lite minus er at frokost ikke er inkludert og at den koster 300 bath om en vil kjøpe dette i etterkant.
Det første vi ble møtt med på hotellet var at de hadde oppgradert oss til luxurious deluxe pool access rom, uten videre kostnad for oss. Utrolig deilig å kunne hoppe rett i bassenget når en våkner om morgenen!Vi hadde en fantastisk uke der, og et veldig stort pluss er at det ikke er barn der! Betjeningen er også utrolig service innstillte og hjelpsomme om det er noe en lurer på! Et hotell jeg med glede kan anbefale til alle som vil ha en uke i Paradis!

10 Jonas J.
Sweden
29 mai 2016
Good beds
Good beds, location, clean, Nice staff

10 Jonas J.
Sweden
27 mai 2016
Good hotel
Good hotel, Nice staff, Very Good beds

4,8 Mahmut C.
United Kingdom
25 mai 2016
Falling apart
Out dated, falling apart, saw a rat and lots of cockroaches and the entrance.

6,4 LIEW C.
Malaysia
21 mai 2016
Large room,cool bath tub,quiet surrounding
Suitable for couples,large room,separate shower & bath tub with see through glass panel dividing wash room & bed room.Better bring own laundry bag as the rug bag provided by hotel is not to be taken back.Breakfast spread is so-so only. We asked for large bed but was given 2 queen beds joined together.Guess they do not have one single large bed.To our disgust,there were some unremovable stains on bed sheet.