arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 7,9
basert på 992 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 992 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,2
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Ansattes arbeid 7,9
  • Verdi for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,0

Nils A.
Norge
07 november 2012
Hyggelig hotell med ganske romslige rom
ligger sentralt i Kata
lå der i 14 dager og hadde god service hele tiden.

MARIT K.
Norge
12 juli 2012
Supert hotell !!!
Flott løsning med tilslutnings rom. perfekt for familie med barn
Bodde 2 uker på hotellet ilag med samboer og 2 barn. fikk tilslutningsrom slik at vi kunne gå i mellom rommene uten å måtte gå ut. veldig praktisk for familie med barn. ellers var hotellet rent og pent og koselig. bassenget var rent og servicen veldig bra. strålende fornøyd.

Karl-Erik A.
Norge
19 september 2011
skittent, pen upraktisk design til renhold
lett å få rom
Oppholdet ble booket for 3 netter, vi var iferd med å flytte ut samme kvelden. Rommet var utrolig fint med moderne design, men om dere sjekker kroker og kriker er det "boliger" for kakerlakker og andre kryp.

Anne S.
Norge
29 november 2010
Moderne hotel
Moderne hotel. God frokost
Hard seng
Hotellet er moderne og fint. Store rom og stor balkong. Det eneste negative er at sengen er utrolig hard, men sier man ifra til personalet så legger de på et par ekstra overmadrasser, og da går det greit. Bassenget er fint, med bar i hvor vi kunne bestille både mat og drikke. Et koselig hotell i nærheten av både restauranter og butikker. Det er litt langt å gå til stranden, men ellers veldig bra.

Bard S.
Norge
05 april 2010
Nydelig beliggenhet, men utnytter ikke potensialet
Utsikt - trolig den beste jeg noen gang har hatt
litt doedt omraade (skjer ikke mye om kveldene), og for mange "phuket turister" der paa dagtid, dyrt, litt kjedelig frokost
Nydelige bungalows (seaview) med utrolig utsikt. Selv om det er noen trapper aa gaa er det ikke noe problem da personalet er greie og kjoerer deg opp bakkene med en "golf cart" naar du maatte oenske det. Om du leter etter en relaxing ferie er nok ikke dette rette stedet da det hver dag kommer 5-6 speedboats fra phuket som slipper av folk paa stranda for aa spise lunch paa dette hotellet. MEN, utsikten er saa fantastisk at jeg likevel ikke angrer paa at vi betalte i dyre dommer for aa bo her.

Martin L.
Norge
22 februar 2010
En uke i Paradis
Fantastisk hotell for deg som vil komme bort fra barn!
Ett lite minus er at frokost ikke er inkludert og at den koster 300 bath om en vil kjøpe dette i etterkant.
Det første vi ble møtt med på hotellet var at de hadde oppgradert oss til luxurious deluxe pool access rom, uten videre kostnad for oss. Utrolig deilig å kunne hoppe rett i bassenget når en våkner om morgenen!Vi hadde en fantastisk uke der, og et veldig stort pluss er at det ikke er barn der! Betjeningen er også utrolig service innstillte og hjelpsomme om det er noe en lurer på! Et hotell jeg med glede kan anbefale til alle som vil ha en uke i Paradis!

Ricky P.
Filippinene
20 juli 2016
Awesome Stay Im falling in love in this Place
Yes its is a romantic place for honeymooners can spend their time chilling by the pool. The room is clean and smell so good. Very well recommended ,and worth it to stay again soon.

Krisada P.
Thailand
17 juli 2016
Excellent
Very good design hotel Superb service

Ong K.
Singapore
05 juli 2016
Indeed a Romantica experience.
The staff were polite, friendly and helpful in many ways and the hotel location is satuated along the streets with shops which is pretty convenient. Lastly, we were given a free upgrade of room which really make our stay a sweet and memorable one. Thanks.

Xianjing X.
Singapore
01 juli 2016
Unfriendly staff
When I arrived Kata beach, I didn't find this hotel n the hotel's number cannot get through also. So I tried many methods to get to the front desk of the hotel. However, the staff there was not friendly n she spoke terrible English n I really didn't understand her. The location in Google Map is not correct as well n I asked a lot of ppl n spent long time to find the hotel. The experience is very disappointing.