Veldig bra 7,3
basert på 1662 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1662 anmeldelser
  • Renslighet 6,9
  • Fasiliteter 6,5
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 7,2
  • Service 7,2
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,6
Sorter etter

Atlina fra Malaysia
Par
Opphold på 5 netter i mai 2013
Value for money
Location
Staff very friendly and helpful. Breakfast buffet have many variety of food. But pool have to maintain to the max.
Skrevet 05 februar 2015

kim fra Canada
Par
Deluxe oasis rom
Opphold på 3 netter i januar 2015
good for the price.
location quiet nice pool
good. nice quiet relaxing after the beach.
Skrevet 01 februar 2015

Christina fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i oktober 2013
Great location & facilities
Location, hotel room, facilities
Great location to go anywhere, shopping, beach, pubs. Facilities were also great. Food hygiene was a minus as there were flies sharing our breakfast. Security was an issue as there were people trying to break down my hotel room door at 3am.
Skrevet 24 januar 2015

firas fra Kuwait
Par
Opphold på 5 netter i januar 2015
good hotel
location service and staff
Skrevet 19 januar 2015

Asta fra Litauen
Par
Opphold på 3 netter i april 2014
nice and green hotel
location, rooms clean and spaciuos,
It's nice and green hotel, good breakfast, nice stuff, surrounded by nice garden. only bad thing was mosquitos appearing after dusk.
Skrevet 15 januar 2015

YING fra Kina
Par
Opphold på 2 netter i januar 2015
a perfect place for the traveler
best location, very helpful and friendlly staff, nice pool view
Strongly recommend this hotel! with the best location in Patong Beach, and big clean room. Except the weak wifi connection in the room, others are perfect!
Skrevet 14 januar 2015

James fra Malaysia
Reiste alene
Opphold på én natt i januar 2015
Nice pool and quite environment.
Nice location, shaded pool and parking facility.
Skrevet 10 januar 2015

Karl fra Malaysia
Gruppe
Opphold på 4 netter i mai 2013
Quiet and yet close to night life and beach
Location, service and value for money
Stayed there with a group of friends. Nice location and great service. Walkin distance to bangla street and malls as well as to patong beach
Skrevet 07 januar 2015

Majid fra Australia
Småbarnsfamilie
Opphold på 7 netter i desember 2014
Not worth the money
Location, swimming pool and breakfast
We stayed 7 nights at Viridian Resort. the room was very old, the furniture used for 20 years and finally lizard was staying with as in our room.
Skrevet 06 januar 2015

Eric fra Storbritannia
Småbarnsfamilie
Opphold på 5 netter i desember 2014
Just ok
Location, breakfast and cost
Skrevet 02 januar 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: