Veldig bra 7,7
basert på 4307 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 4307 anmeldelser
  • Renslighet 7,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 7,3
Sorter etter

morten fra Norge
Reiste alene
Opphold på 16 netter i oktober 2009
lLike bra
Hotellet er bra, spesiellt sidefløyen.Personalet er veldig servicemained og hyggelig, man får et meget bra hotell for en fornuftig pris gjennom Agoda ,Har bodd der 4 ganger og er like fornøyd hver gang.
Nothing
Hotellet ligger sentralt til,gangavstand til sentrum og shopping, gangavstand til stranda som jeg benytter hver dag.Bassenget er bra med god service og en fin plass å slappe av på etter en dag på stranda,med en singa i baren i bassenget.Absolutt et hotell å anbefale,mye natteliv rett på utsiden, men det forstyrrer ikke på rommet.
Skrevet 10 november 2009

John fra Singapore
Par
Superior med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i mai 2016
One of the best hotel
One of the best hotel
Skrevet 29 september 2016

Fan fra Malaysia
Par
Superior i paradise fløy
Opphold på 4 netter i september 2016
Good location, spacious clean room, excellent breakfast and good staff
Near the beach, and restaurants n shopping
Skrevet 28 september 2016

NASSER fra Oman
Gruppe
Superior i paradise fløy
Opphold på 7 netter i september 2016
Fantastic stay
It was a fantastic stay, the location is good, we have enjoyed the food and the staff were very helpful
Skrevet 28 september 2016

Ing fra Malaysia
Gruppe
Superior i paradise fløy
Opphold på 2 netter i september 2016
not bad
cleanless shall improved
Skrevet 25 september 2016

Barak fra Israel
Reiste alene
Superior i paradise fløy
Opphold på én natt i september 2016
Location is excellent, rooms are clean, the staff is super friendly.
Adv: location Dis: no
Skrevet 25 september 2016

Michael fra Australia
Reiste alene
Superior i paradise fløy
Opphold på 6 netter i september 2016
good location but bed hard
bed so hard I woke each day with progressively worsen neck shoulders and back kept the massage places in business
Skrevet 24 september 2016

YIM fra Hongkong
Familie med eldre barn
Superior med bassengutsikt
Opphold på én natt i september 2016
location and price is good. Overall is gd! Services can do better! (More smile, pro-active manner)
Nil
Skrevet 23 september 2016

James fra USA
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på 4 netter i august 2016
Awesom property
Spent 4 nights here on a high floor room. Nothing bad to say. Room was fantastic and the property was awesome. Great place to stay for a non expensive price. Would highly recommend.
Skrevet 22 september 2016

elzaan fra Sør-Afrika
Par
Superior i paradise fløy
Opphold på 3 netter i mai 2016
excellent
stunning hotel awesome food and staff thank you
Skrevet 22 september 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: