Bra 7,5
basert på 2207 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 2207 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 5,8
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Ansattes arbeid 7,4
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter

davin fra Indonesia
Gruppe
Superior rom
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Good hotel
Location, service, food
Perfect
Skrevet 25 mai 2015

Julian fra Singapore
Gruppe
Superior rom
Opphold på 4 netter i mai 2015
Very Good
location, clean, cheap
Everything was good. But some times there will be shortage of water to shower. There is some problem with their water supply.
Skrevet 25 mai 2015

Fabio fra Brasil
Reiste alene
Standard rom
Opphold på 3 netter i mai 2015
Chill
Close to walking street patong beach and center
Very good
Skrevet 24 mai 2015

fatma fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Superior rom
Opphold på 3 netter i mai 2015
hotel with a small bathroom
good place, staff friendly,good room
This hotel is nearest to patong beach, only 5 minute. And near for shopping market n resto or cafe. But this hotel have a small bathroom n i don't liked. No lift on this hotel n the divan from a bed is very worst.
Skrevet 20 mai 2015

venika fra Thailand
Par
Standard rom
Opphold på én natt i mai 2015
I like here :)
good location, nice people , clean
Skrevet 20 mai 2015

Ari fra Kina
Familie med store barn
Standard rom
Opphold på én natt i mai 2015
Convenient place with cheap price
Cheap price, near to Bangla walking street and Big C
Skrevet 18 mai 2015

elisabet fra Spania
Familie med store barn
Standard rom
Opphold på 2 netter i mai 2015
3rd time and counting
Location, modern room, superb staff
Skrevet 14 mai 2015

Queenie fra Singapore
Gruppe
Superior rom
Opphold på 2 netter i juli 2013
Good location
walking distance to Bangla St, modern furnishing, cheap
Service was practical. Staff weren't especially friendly or otherwise, but they made sure you got to your room quick and check out quick. The common areas aren't very well maintained, but the rooms are relatively clean. Hotel is walking distance to night markets, patong beach, and bangla street. Would come back.
Skrevet 13 mai 2015

Edwina fra Indonesia
Par
Superior rom
Opphold på 3 netter i mars 2015
Good hotel, location, and staffs
Good hotel, location, and staffs
This was the 2nd time i stay at Belle resort, and always enjoy it. Thank you.
Skrevet 13 mai 2015

Yaumil fra Malaysia
Gruppe
Standard rom
Opphold på én natt i mai 2015
Not bad.
1-okay 2-nice locations 3-
Its was nice rooms. Strategic located. Nearest to the beach. Everything in good condition.
Skrevet 12 mai 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: