Glimrende 8,4
basert på 1119 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1119 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 8,3
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,9
Sorter etter

Roald fra Norge
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på 15 netter i januar 2011
Fint hotell
Store fine rom
Da vi ankom hotellet, trøtte etter ei lang reise, blei me svært positivt overrasket. Rommet/ romma var store med flotte møbler. Desse var og gode både å sitja i og liggja i. Rommet framstod meir som ein leilighet med mulighet til matlaging. Dette hotellet hadde vore ypperlig for langtidsferie. Beliggenheten var sentral med gangavstand til strand, shopping og uteliv. Men samtidig låg det godt skjerma for støy fra trafikk ol. Balkongen var stor med gode utemøbler, det beste vi har opplevd etter 7 gonger på Kata.
Skrevet 16 februar 2011

David fra Storbritannia
Par
Grand suite 1 soverom med havutsikt
Opphold på 4 netter i september 2016
Huge rooms, great quality
We stayed in a 1-bed suite with kitchen and jacuzzi bath. The quality of the room was excellent, the bed was comfortable, the views over the ocean were superb, and the room and balcony were both huge. Highly recommended, though the road up to the hotel is very steep and definitely builds your calves!
Skrevet 29 september 2016

ian fra Australia
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på 3 netter i august 2016
GREAT HOTEL WITH HUGE ROOMS AND DELIGHTFUL VIEWS
THIRD VISIT AND STILL ENJOY THE HOTEL
Skrevet 29 august 2016

Vincent fra Kina
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på 3 netter i september 2013
Fantastic stay
I had free upgrade. See view with very big room. Very good service from the staff.
Skrevet 15 august 2016

joseph fra Filippinene
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i mai 2016
spent holiday
very nice stay love it......
Skrevet 12 august 2016

Minesh fra Storbritannia
Par
Suite 1 soverom og havutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2016
Poor Service
Very poor communications / rooms full of dampness smell and staffs attitude towards looking after guest is very poor. ( Restaurant Sector ) Also do not have basic whisky like Black Label / Red label etc Would not visit again
Skrevet 25 juli 2016

Gil fra USA
Familie med store barn
Deluxe med hageutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2016
Beach vacation
R
Skrevet 17 juli 2016

jung fra Thailand
Gruppe
Deluxe med havutsikt
Opphold på 4 netter i juli 2016
Great hotel, but location is difficult because of inflated transportation prices in Phuket
It is on top of a steep hill, tuk tuk prices command at least 200 baht at the minimum to travel. There are no moto bike taxis in Phuket, so be forewarned in this matter.
Skrevet 11 juli 2016

Chua fra Singapore
Familie med store barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i juni 2016
Poor Service
After checked-in, we made a request for the hotel's restaurant menu but it was never send to our room. Asking for an extra towel and they took more than an hour. During check-out, the male staff on duty seems unaware of we have arranged for breakfast to be packed and have paid the 2000 baht deposit on the previous day. We have to ask for the breakfast before he make his way to the kitchen. And he keeps asking for 1000 baht for the airport transfer even after we told him that we've paid a deposit. Very bad service.
Skrevet 05 juni 2016

andrew fra Singapore
Familie med store barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på 3 netter i mai 2016
Satisfied for rooms provided
Capacious and comfortable rooms provided which beyond expectation, thanks friendly staff gave much help for upgrading separate rooms from two storey to one storey. Swimming pool r beautiful and good sea view from the balcony. Recommend for younger Travellers as there is a slope from the hotel to main road so may not easy to too old people.
Skrevet 04 juni 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: