Veldig bra 8,0
basert på 463 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 463 anmeldelser
  • Renslighet 8,4
  • Fasiliteter 8,3
  • Beliggenhet 7,1
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Service 8,4
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 7,7
Sorter etter

Muhammad fra Singapore
Familie med små barn
Suite 2 soverom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2016
Not again !
Rooms very old and not on the beach ! Would not recommend !
Skrevet 31 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sheng fra Singapore
Gruppe
Suite Deluxe med 1 soverom
Opphold på én natt i juli 2016
good
nice
Skrevet 30 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sheng fra Singapore
Gruppe
Suite 2 soverom med bassengutsikt
Opphold på én natt i juli 2016
Service good
Good
Skrevet 27 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Surachai fra Thailand
Familie med små barn
Suite Deluxe med 1 soverom
Opphold på 4 netter i juli 2016
Ok
Ok
Skrevet 25 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Lucy fra Storbritannia
Familie med små barn
Suite Deluxe med 1 soverom
Opphold på 5 netter i juli 2016
Very dirty
Hotel was filthy. Rooms and poolside. Black mould on pillows in bedroom.
Skrevet 16 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Lynette fra Australia
Familie med eldre barn
Suite 2 soverom med bassengutsikt
Opphold på 4 netter i juli 2016
good value for money
friendly staff. good breakfast, good internet, helpful taxi service. Far from major shops, but could go to Kamala without much difficulty and nearby was OK food and massage
Skrevet 14 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Alison fra Singapore
Familie med små barn
Suite Deluxe med 2 soverom
Opphold på 12 netter i juni 2016
Great Time
Stayed 12 nights at the resort - very happy with everything - room was spacious and clean and beds were pretty comfortable. Breakfast was great and the pool was big enough without being too much and the kids enjoyed the slide. Great family resort - fun and safe without any hassles.
Skrevet 13 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Margaret fra Malaysia
Par
Suite Deluxe med 1 soverom
Opphold på 6 netter i juni 2016
Honeymoon
Very great stay, but staff or hotel management should train they staff to look in to guest profile example for birth date. Is was my Husband birthday on 1 July but no surprised from hotel. Anyway we have very wonderful stay. Will be back again.
Skrevet 06 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Scott fra Hongkong
Familie med små barn
Suite 2 soverom med bassengutsikt
Opphold på 4 netter i juni 2016
Great resort for young families
Facilities are great with young kids to keep them entertained all day. Location a bit remote from the town. Rooms are very good size but fitout of rooms is pretty basic with small bathroom but clean and neat.
Skrevet 03 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Miranda fra Singapore
Familie med eldre barn
Suite Deluxe med 2 soverom
Opphold på én natt i juni 2016
It is about time that the room is renovated to accommodate bigger area for toilet and bedroom instea
The sofa can be changed as well. The information about in house complimentary activities can be made clearer such as guest has to book first. Guest will not assume that it is available at specified time and date only to learn the activity has to be booked first.
Skrevet 30 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: