Veldig bra 7,8
basert på 949 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 949 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 7,6
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Ansattes arbeid 8,1
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,3
Sorter etter

Jamie fra Australia
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på 4 netter i juli 2016
Great Hotel for families
Great staff, great location. Food a little expensive but the facilities are great, good wifi
Skrevet 25 juli 2016

Juan fra Australia
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på 4 netter i juli 2016
Good Place
Good breakfast , good restaurant
Skrevet 21 juli 2016

Rebecca fra Australia
Par
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i juli 2016
Excellent stay
This resort was great, the room had a great view and was very nice, however the bed was extremely hard. The breakfast was fantastic with too many options to choose from, the pool was great. Staff were helpful and friendly. Overall a great stay
Skrevet 16 juli 2016

Mie fra Danmark
Par
Deluxe rom
Opphold på 5 netter i juli 2016
Overall nice hotel
Overall it was a nice hotel and staff.
Skrevet 08 juli 2016

Anucha fra Storbritannia
Par
Deluxe double eller twin rom med havutsikt
Opphold på én natt i juni 2016
Very astonishing
Best experiences from this new and modern hotel. View were so great, location of the hotel were so close to patong beach but very nice and quite with an exciting night view from the balcony. Definitely will go back there.
Skrevet 21 juni 2016

Peerawit fra Thailand
Gruppe
Deluxe rom
Opphold på én natt i juni 2016
great
great
Skrevet 18 juni 2016

irena fra Indonesia
Forretningsreisende
Deluxe med boblebad
Opphold på én natt i august 2015
good view
good view with good service
Skrevet 14 juni 2016

peiyu fra Singapore
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 4 netter i juni 2016
Nice hotel
Location not the best, as it is not near the shopping mall. But shuttle bus is provided from hotel to mall at 10am and 2pm so is fine. Just that the wall is so thin that you can hear your next door neighbours door bell rung and thought that is yours.Overall i really love this place and definitely coming back again.
Skrevet 12 juni 2016

Freda fra Malaysia
Par
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i mai 2016
3 star hotel with 5 star facilities .
My second stay . The only thing which is bad about this round is bad wifi (maybe there's lot of tourist though) but overall I'm satisfied :D super friendly staff!
Skrevet 01 juni 2016

Ahmed fra Saudi-Arabia
Familie med små barn
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 5 netter i mai 2016
good location
i recommend this hotel for all but they didn't have arab food in breakfast
Skrevet 01 juni 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: