Veldig bra 7,8
basert på 3222 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3222 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,7
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Daniel fra Norge
Par
Superior med kun king bed
Opphold på 13 netter i januar 2012
Kjempebra hotell!
Nær stranden!
Hotellet var kjempe fint, og det var stor tak terrasse! bobblebadet var så som så :/ prøvde det aldri siden det så litt skittent ut. men havet er så nærme så det gjorde ingenting! det var kjempegod service og vi fikk altid hjelp om vi trengte det! det var en minibank på hotelets eiendom, noe som gjorde det lettere og ta ut penger for oss som ikke liker og ta med kortet ut på byen!
Skrevet 12 februar 2012
Var denne ontalen nyttig?

Anne fra Norge
Par
Standard loft
Opphold på 7 netter i januar 2012
halvdårlig hotell med utsikt til slummen
lå ikke langt fra stranda
dårlige rom med dårlig utsikt. harde senger og dårlig frokost. anbefales ikke til godt voksne folk.
Skrevet 06 februar 2012
Var denne ontalen nyttig?

Bente fra Norge
Par
Standard loft
Opphold på 19 netter i januar 2011
Nytt og fint hotell
Ferierende
Sentralt beliggende hotell i Patong. Hyggelig personale og god service.
Skrevet 22 februar 2011
Var denne ontalen nyttig?

Maalfrid fra Norge
Par
Standard loft
Opphold på 16 netter i mars 2010
Raiaburi Patong Hotel
Var et veldig fint hotel med svært vennelig hotellbetjening! Rommet vi hadde var veldig fint -med deilig aircondition! Rom nr.405 var et stille og rolig rom som vendte inn mot en kjempefin hage!
Hvis jeg skulle klage på noe så måtte det være hodeputene som var for høy - litt mindre hodeputer - det er tingen!
Fin hotel med alle fasititeter! Rent og fint! Hotellbetjeningen var veldig behjelpsomme og hyggelige! Hotellet lå bare 5. min gåtur fra stranden! Frokosten var god og med mye frukt - det var helt perfekt! Eneste vi egentlig har å sette finger vår på er hodeputene var for høye og harde - da må en vel si at alt er bra! Skal vi til Phuket igjen skal vi leie oss inn på Rayaburi hotel - kanskje kombinere oppholdet med å være 3-4 dager på Phi Phi Island!
Skrevet 02 april 2010
Var denne ontalen nyttig?

Marit fra Norge
Par
Deluxe (kun king bed)
Opphold på 4 netter i februar 2010
Ikke som forventet
Hyggelig personale
Rommene var mindre enn forventet, harde madrasser. Boblebad på toppen av taket, ble for varmt ila dagen
Vi ble møtt av et hyggelig og smilende personale på hotellet. Imidlertid svarte hotellet ikke til forventningene ift pris. Rommene var mindre enn forventet, balkongen var litt større enn en Fransk balkong, men ikke plass til mer enn to stoler, bord var det ikke plass til. Boblebadet på toppen av hotellet ble oppvarmet av solen, dette medførte at det ble for varmt ila dagen. Vi ønsket å ta et "nedkjølende" boblebad, men klarte ikke å gå nedi fordi det var for varmt. Ellers var det ryddig og fint på hotellet, men ikke verdt døgnprisen.
Skrevet 27 februar 2010
Var denne ontalen nyttig?

Farizman fra Malaysia
Reiste alene
Opphold på 5 netter i september 2016
Nice Hotel..Good Location
The hotel was nice and reasonable. For the price it was a good choice and location wise is very good
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Mudassir fra Pakistan
Par
Standard loft
Opphold på 3 netter i september 2016
Great Location nice and clean hotel
Rayaburi has great location 2 minutes walking distance to Patong Beach. Neat and clean atmosphere. Would like to come again.
Skrevet 10 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

FAHD fra India
Gruppe
Standard (twin eller double)
Opphold på 4 netter i september 2016
Value for Money
Value for money. The price is cheap compared to other hotels of same standard. Stayed in LW. Negative only for toilet. Breakfast was enough. Roof top Swimming pool in LW. Less than 1 minute walk to beach
Skrevet 09 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Reeza fra Singapore
Par
Standard loft
Opphold på én natt i september 2016
Best Budget Hotel in Phuket
Very impressed with the cleanliness especially the bathroom. Wifi also reliable. Minor complain is that the aircon is noisy.
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Muteeb fra Pakistan
Familie med små barn
Deluxe (kun king bed)
Opphold på 3 netter i august 2016
Good Hotel (Recommended)
Location is ideal and close to patong main beach and also 5 minutes walk to bangla road and other places. There was some issue with the bath tub drain and even after several complaints, the hotel staff failed to manage the issue.
Skrevet 07 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: