arrow-up-icon
Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 7,8
basert på 3181 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3181 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,0
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,7
  • Verdi for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,9
Verifiserte anmeldelser

Daniel R.
Norge
12 februar 2012
Kjempebra hotell!
Nær stranden!
Hotellet var kjempe fint, og det var stor tak terrasse! bobblebadet var så som så :/ prøvde det aldri siden det så litt skittent ut. men havet er så nærme så det gjorde ingenting! det var kjempegod service og vi fikk altid hjelp om vi trengte det! det var en minibank på hotelets eiendom, noe som gjorde det lettere og ta ut penger for oss som ikke liker og ta med kortet ut på byen!

Anne S.
Norge
06 februar 2012
halvdårlig hotell med utsikt til slummen
lå ikke langt fra stranda
dårlige rom med dårlig utsikt. harde senger og dårlig frokost. anbefales ikke til godt voksne folk.

Bente S.
Norge
22 februar 2011
Nytt og fint hotell
Ferierende
Sentralt beliggende hotell i Patong. Hyggelig personale og god service.

Maalfrid S.
Norge
02 april 2010
Raiaburi Patong Hotel
Var et veldig fint hotel med svært vennelig hotellbetjening! Rommet vi hadde var veldig fint -med deilig aircondition! Rom nr.405 var et stille og rolig rom som vendte inn mot en kjempefin hage!
Hvis jeg skulle klage på noe så måtte det være hodeputene som var for høy - litt mindre hodeputer - det er tingen!
Fin hotel med alle fasititeter! Rent og fint! Hotellbetjeningen var veldig behjelpsomme og hyggelige! Hotellet lå bare 5. min gåtur fra stranden! Frokosten var god og med mye frukt - det var helt perfekt! Eneste vi egentlig har å sette finger vår på er hodeputene var for høye og harde - da må en vel si at alt er bra! Skal vi til Phuket igjen skal vi leie oss inn på Rayaburi hotel - kanskje kombinere oppholdet med å være 3-4 dager på Phi Phi Island!

Marit N.
Norge
27 februar 2010
Ikke som forventet
Hyggelig personale
Rommene var mindre enn forventet, harde madrasser. Boblebad på toppen av taket, ble for varmt ila dagen
Vi ble møtt av et hyggelig og smilende personale på hotellet. Imidlertid svarte hotellet ikke til forventningene ift pris. Rommene var mindre enn forventet, balkongen var litt større enn en Fransk balkong, men ikke plass til mer enn to stoler, bord var det ikke plass til. Boblebadet på toppen av hotellet ble oppvarmet av solen, dette medførte at det ble for varmt ila dagen. Vi ønsket å ta et "nedkjølende" boblebad, men klarte ikke å gå nedi fordi det var for varmt. Ellers var det ryddig og fint på hotellet, men ikke verdt døgnprisen.

junida I.
Malaysia
21 juli 2016
rooms was nice and good location
The rooms was nice but my room got problems with tv and aircon..try ask them to repair but still the same..it's very hot but them not even asking if we wanted to change the room..we did asking them but no feedback..I paid for 8days staying at the same room no tv and hot aircon..but another my family rooms was ok..

Ching L.
Malaysia
19 juli 2016
Value for money and good location
10 mins from Bangla street and 2 mins to the beach. Big and spacious room.

Tiong T.
Malaysia
17 juli 2016
NICE LOCATION
VALUE FOR MONEY

Cherrylou F.
Filippinene
16 juli 2016
Overall great except for one staff
The room is spacious enough for 2 persons, price is a good deal. It is clean also as they make up the room everyday. Facilities wise ok. One thing is this female, old, short hair staff in the reception, she's the only one who is not friendly among the other staffs, she talks rudely and she is not polite. She even charged us 40baht for using their phone for only 1min 20sec., as if we were not customers in their hotel. They should not be charging us for using their phone for an emergency call. It's my first time to be charged on a phone call in a hotel.

Amy S.
Canada
14 juli 2016
Rayaburi Review
My boyfriend and I stayed at this hotel for 2 nights, I would not suggest more. We were given two single beds when we requested a double bed, and the sheets were dirty. After our room got cleaned the next day, the same dirty spot was on the sheets so they were not changed and cleaned which was disappointing. My single bed also appeared to be broken. The air conditioner also was leaking so in the morning I found my bags all wet from it. I was very disappointed with my stay here.