Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 7,8
basert på 3198 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3198 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,0
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,7
  • Verdi for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,9

Daniel R. fra Norge
Par
Opphold på 13 netter i januar 2012
Kjempebra hotell!
Nær stranden!
Hotellet var kjempe fint, og det var stor tak terrasse! bobblebadet var så som så :/ prøvde det aldri siden det så litt skittent ut. men havet er så nærme så det gjorde ingenting! det var kjempegod service og vi fikk altid hjelp om vi trengte det! det var en minibank på hotelets eiendom, noe som gjorde det lettere og ta ut penger for oss som ikke liker og ta med kortet ut på byen!
Skrevet 12 februar 2012

Anne S. fra Norge
Par
Opphold på 7 netter i januar 2012
halvdårlig hotell med utsikt til slummen
lå ikke langt fra stranda
dårlige rom med dårlig utsikt. harde senger og dårlig frokost. anbefales ikke til godt voksne folk.
Skrevet 06 februar 2012

Bente S. fra Norge
Par
Opphold på 19 netter i januar 2011
Nytt og fint hotell
Ferierende
Sentralt beliggende hotell i Patong. Hyggelig personale og god service.
Skrevet 22 februar 2011

Maalfrid S. fra Norge
Par
Opphold på 16 netter i mars 2010
Raiaburi Patong Hotel
Var et veldig fint hotel med svært vennelig hotellbetjening! Rommet vi hadde var veldig fint -med deilig aircondition! Rom nr.405 var et stille og rolig rom som vendte inn mot en kjempefin hage!
Hvis jeg skulle klage på noe så måtte det være hodeputene som var for høy - litt mindre hodeputer - det er tingen!
Fin hotel med alle fasititeter! Rent og fint! Hotellbetjeningen var veldig behjelpsomme og hyggelige! Hotellet lå bare 5. min gåtur fra stranden! Frokosten var god og med mye frukt - det var helt perfekt! Eneste vi egentlig har å sette finger vår på er hodeputene var for høye og harde - da må en vel si at alt er bra! Skal vi til Phuket igjen skal vi leie oss inn på Rayaburi hotel - kanskje kombinere oppholdet med å være 3-4 dager på Phi Phi Island!
Skrevet 02 april 2010

Marit N. fra Norge
Par
Opphold på 4 netter i februar 2010
Ikke som forventet
Hyggelig personale
Rommene var mindre enn forventet, harde madrasser. Boblebad på toppen av taket, ble for varmt ila dagen
Vi ble møtt av et hyggelig og smilende personale på hotellet. Imidlertid svarte hotellet ikke til forventningene ift pris. Rommene var mindre enn forventet, balkongen var litt større enn en Fransk balkong, men ikke plass til mer enn to stoler, bord var det ikke plass til. Boblebadet på toppen av hotellet ble oppvarmet av solen, dette medførte at det ble for varmt ila dagen. Vi ønsket å ta et "nedkjølende" boblebad, men klarte ikke å gå nedi fordi det var for varmt. Ellers var det ryddig og fint på hotellet, men ikke verdt døgnprisen.
Skrevet 27 februar 2010

Mahishi A. fra Singapore
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i august 2016
Value for the money
It's value for money. Ambient is dark.
Skrevet 24 august 2016

Huong H. fra Malaysia
Gruppe
Opphold på 5 netter i august 2012
Good location, friendly staffs
They served welcome drink once we arrived for check in. The room and bathroom is big enough. Very near to patong beach and Bangla street. Easy to find food and good for shopping.
Skrevet 17 august 2016

ELIZABETH E. fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 6 netter i august 2016
Phuket trip
good location
Skrevet 14 august 2016

ismail K. fra Singapore
Familie med store barn
Opphold på 4 netter i august 2016
rayaburi hotel patong
Great value for money. Room was lovely. Staff very polite and helpful. Breakfast provided was good. Location very convenient.
Skrevet 06 august 2016

CHIN F. fra Malaysia
Par
Opphold på 2 netter i juli 2016
Great location
Great location
Skrevet 05 august 2016