Veldig bra 7,8
basert på 3224 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3224 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 6,7
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,7
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Daniel fra Norge
Par
Superior med kun king bed
Opphold på 13 netter i januar 2012
Kjempebra hotell!
Nær stranden!
Hotellet var kjempe fint, og det var stor tak terrasse! bobblebadet var så som så :/ prøvde det aldri siden det så litt skittent ut. men havet er så nærme så det gjorde ingenting! det var kjempegod service og vi fikk altid hjelp om vi trengte det! det var en minibank på hotelets eiendom, noe som gjorde det lettere og ta ut penger for oss som ikke liker og ta med kortet ut på byen!
Skrevet 12 februar 2012

Anne fra Norge
Par
Standard loft
Opphold på 7 netter i januar 2012
halvdårlig hotell med utsikt til slummen
lå ikke langt fra stranda
dårlige rom med dårlig utsikt. harde senger og dårlig frokost. anbefales ikke til godt voksne folk.
Skrevet 06 februar 2012

Bente fra Norge
Par
Standard loft
Opphold på 19 netter i januar 2011
Nytt og fint hotell
Ferierende
Sentralt beliggende hotell i Patong. Hyggelig personale og god service.
Skrevet 22 februar 2011

Maalfrid fra Norge
Par
Standard loft
Opphold på 16 netter i mars 2010
Raiaburi Patong Hotel
Var et veldig fint hotel med svært vennelig hotellbetjening! Rommet vi hadde var veldig fint -med deilig aircondition! Rom nr.405 var et stille og rolig rom som vendte inn mot en kjempefin hage!
Hvis jeg skulle klage på noe så måtte det være hodeputene som var for høy - litt mindre hodeputer - det er tingen!
Fin hotel med alle fasititeter! Rent og fint! Hotellbetjeningen var veldig behjelpsomme og hyggelige! Hotellet lå bare 5. min gåtur fra stranden! Frokosten var god og med mye frukt - det var helt perfekt! Eneste vi egentlig har å sette finger vår på er hodeputene var for høye og harde - da må en vel si at alt er bra! Skal vi til Phuket igjen skal vi leie oss inn på Rayaburi hotel - kanskje kombinere oppholdet med å være 3-4 dager på Phi Phi Island!
Skrevet 02 april 2010

Marit fra Norge
Par
Deluxe (kun king bed)
Opphold på 4 netter i februar 2010
Ikke som forventet
Hyggelig personale
Rommene var mindre enn forventet, harde madrasser. Boblebad på toppen av taket, ble for varmt ila dagen
Vi ble møtt av et hyggelig og smilende personale på hotellet. Imidlertid svarte hotellet ikke til forventningene ift pris. Rommene var mindre enn forventet, balkongen var litt større enn en Fransk balkong, men ikke plass til mer enn to stoler, bord var det ikke plass til. Boblebadet på toppen av hotellet ble oppvarmet av solen, dette medførte at det ble for varmt ila dagen. Vi ønsket å ta et "nedkjølende" boblebad, men klarte ikke å gå nedi fordi det var for varmt. Ellers var det ryddig og fint på hotellet, men ikke verdt døgnprisen.
Skrevet 27 februar 2010

Petri fra Finland
Forretningsreisende
Standard loft
Opphold på 2 netter i mars 2016
Disipoint
new constraction around the Hotel, very noise and hotel having pool without water!! No more!
Skrevet 30 september 2016

Yu fra Malaysia
Par
Superior med kun king bed
Opphold på én natt i april 2016
The staffs are very friendly
I booked the room through Agoda, but when we arrived the hotel about 10pm something, the hotel rooms are full. This is the hotel mistakes, so the staff arrange us to stay at another hotel (Amaya Beach Resort). Although Amaya Beach Resort just nearby with Rayaburi, but the staff fetch us to there and keep apologize. Since I got no chance to stay, so I have nothing to comment on the room, only can said is the staffs are very friendly.
Skrevet 26 september 2016

Tuan fra Vietnam
Par
Standard loft
Opphold på 3 netter i mai 2014
Good location
Very old and bad smelling in Wc.not have elevator,i pay already for agoda but why not i need deposit for Receptionist ?
Skrevet 24 september 2016

Farizman fra Malaysia
Reiste alene
Superior med kun king bed
Opphold på 5 netter i september 2016
Nice Hotel..Good Location
The hotel was nice and reasonable. For the price it was a good choice and location wise is very good
Skrevet 19 september 2016

Mudassir fra Pakistan
Par
Standard loft
Opphold på 3 netter i september 2016
Great Location nice and clean hotel
Rayaburi has great location 2 minutes walking distance to Patong Beach. Neat and clean atmosphere. Would like to come again.
Skrevet 10 september 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: